16. 01. 2021.
Ljubavni trougao: Ubio sadašnjeg momka bivše djevojke

Ljubavni trougao: Ubio sadašnjeg momka bivše djevojke

Ljubavni trougao: Ubio sadašnjeg momka bivše djevojke

Muškarac M. F. (32) ubijen je sinoć u Šapcu. Kako nezvanično saznaje “Blic”, muškarac je usmrćen sa nekoliko uboda nožem.

Pored njega, policija je zatekla teško ranjenog Ž. M, koji je izboden nožem u grudi, kao i suprugu M. F. koja je, najvjerovatnije, pozvala Hitnu pomoć.

Kako “Blic” saznaje, sukob dvojice muškaraca koji je prerastao u obračun noževima lične je prirode. Naime, ubijeni M. F. je živio sa ženom s kojom ranjeni Ž. M. ima dijete iz njihove prethodne veze.

Kako se nezvanično saznaje, dvojica muškaraca i ranije su se sukobljavala. Zato se i nagađa da je uzrok tragičnog obračuna dvojice muškaraca u komplikovanim međuljudskim odnosima ove tri osobe.

Zločin se dogodio na drugom spratu stambene zgrade na uglu ulica Kralja Milana i Kneza Ive od Semberije, gdje je M. F. počeo da živi sa izabranicom prije oko dva mjeseca.

Policija je blokirala cijeli kraj i u toku je uviđaj.

Ovo je, inače, treće ubistvo počinjeno nožem u Srbiji u roku od tri dana. U subotu je u Čačku na ovaj način ubijen navijač Crvene Zvezde Aleksandar Jaćimović, a samo dan kasnije Miloš Golubović (25) ubijen je kuhinjskim nožem u Leskovcu. Njega je pravo u srce ubo Stevan Stošić zvani Pop (21) poslije kraće rasprave.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender