26. 01. 2021.
Ćurčić više nije selektor reprezentacije Srbije

Ćurčić više nije selektor reprezentacije Srbije

Ćurčić više nije selektor reprezentacije Srbije

Radovan Đuričić nije više selektor fudbalske reprezentacije Srbije! On je sa Fudbalskim savezom sporazumno raskinuo saradnju.
“Posle razgovora sa odgovornim ljudima u Fudbalskom savezu Srbije i moje procene da ne postoje ambijent i puna podrška u kojima bih mogao da ostvarim ono u šta sam čvrsto verovao, plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Želim da se zahvalim, pre svega, igračima na posvećenosti i profesionalnom odnosu, kao i mojim najbližim saradnicima i svim ljudima koji su verovali u moj rad. Reprezentaciji Srbije želim sve najbolje u predstojećim kvalifikacijama, da ostvari želje svih nas i plasira se na Svetsko prvenstvo”, rekao je Radovan Ćurčić.

Ćurčić je na klupu “orlova” sjeo nakon što je Dik Advokat podnio ostavku, ali ni on nije uspio da nacionalni ti odvede na EP koje se ovog ljeta održava u Francuskoj.

Mediji su prethodnih dana licitirali da je najveći favotit da naslijedi Ćurčića bivši trener Crvene zvezde i u inostranstvu dokazani stručnjak, Slavoljub Muslin.

Reprezentacija Srbije okuplja se 23. maja i odigraće tri prijateljske utakmice – sa Kiprom u Užicu, 25. maja, potom će u Novom Sadu dočekati Izrael 31. maja, a onda će u Monte Karlu, 5. juna odmjeriti snage sa selekcijom Rusije.

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender