16. 01. 2021.
Godišnjica terorističkog napada u Zvorniku

Godišnjica terorističkog napada u Zvorniku

Godišnjica terorističkog napada u Zvorniku

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i direktor Policije Gojko Vasić predvodiće delegaciju Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ koja će danas posjetiti Zvornik povodom obilježavanja godišnjice terorističkog napada na Policijsku stanicu u ovom gradu u kojem je ubijen policajac Dragan Đurić.

Portparol MUP-a Mirna Šoja rekla je Srni da će u 12.00 časova ispred Stanice javne bezbjednosti u Zvorniku biti otkriven spomenik poginulim pripadnicima MUP-a, te služen parastos i položeno cvijeće.

“Ni godinu dana od terorističkog napada u kojem je stradao naš kolega Dragan Đurić, nema sudskog epiloga. Tužilaštvu BiH podnesen je izvještaj protiv lica čiji su inicijali H. F. i M.K. za djelo terorizam i protiv njih se vodi postupak pred Sudom BiH. Oni su bili lišeni slobode u samoj istrazi i bio im je određen pritvor od 30 dana, ali su pušteni da se brane sa slobode”, naglasila je Šoja.

Danas se navršava godina dana od terorističkog napada na Policijsku stanicu u Zvorniku, u kome je terorista Nerdin Ibrić iz zvorničkog naselja Kučić Kula zvjerski ubio policajca Dragana Đurića /48/ i ranio policajce Stevu Milovanovića i Željka Gajića.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender