21. 01. 2021.
Koji horoskopski znak je najprivlačniji ženama

Koji horoskopski znak je najprivlačniji ženama

Koji horoskopski znak je najprivlačniji ženama

Ako želite nekome da budete centar svijeta, osvojte Djevicu, ako ste za romantiku, izaberite Vagu, a sa Škorpijama budite oprezni jer su previše sebični.

Ovan: Ovnovi su poprilično dopadljivi ženskom svijetu. Vole da kontrolišu, izuzetno su dobri u ljubljenju, ali su nestrpljivi i često sebični u vođenju ljubavi, što može dovesti do poteškoća u odnosu. Njihovi trenuci strasti često su prolazni, ali ako se zaljube, očekujte jedan od najlepših ljubavnih doživljaja.

Bik: Za ovaj znak kažu da je najbolji ljubavnik i najmuževniji znak Zodijaka. Ima ekstremno snažan ljubavni nagon i stalnu potrebu za fizičkim dodirom, a njihov apetit za seksom čini se nezasitim. Za njega je ljubav poput hrane, u kojoj treba uživati dugo, često i predano.

Blizanci: Ako cijenite inteligenciju, Blizanci su idealni za vas. Pametni i dovitljivi, majstori su flerta i ženski rod lako obaraju s nogu. Kao ljubavnici izuzetno su maštoviti i s njima se sigurno nećete dosađivati. Ali, vodite računa da slične karakteristike i oni očekuju od partnerke.

Rak: Kao najemotivniji i najosjetljiviji znak Zodijaka, Rak treba nježan dodir i duboku emotivnu povezanost sa svojim partnerom. Cijene brižnost i primjetiće ako drugima činite dobra djela. Veoma su predani i strasni ljubavnici, ali ako iznevjerite njihovo povjerenje, spremni su na žestoku osvetu.

Lav: Uvijek vatreni, Lavovi gore u seksualnoj samouvjerenosti i moći. U krevetu preuzimaju inicijativu i istražuju ljubavničke vještine skoro na dramatičan način. Ako se nađete s Lavom u takvom vrtlogu strasti, očekujte mnogo poklona i pažnje.

Djevica: Ako želite nekome da budete centar svijeta, osvojte Djevicu. Iako izgledaju mirne i staložene, čak i ledene, ispod se skriva ogromna senzualnost. Sklone su opsesiji jednom osobom i perfekcionizmu, što može biti teška kombinacija za vezu. Ali ako ih osvojite, vaše su za cijeli život.

Vaga: Željna da pruži zadovoljstvo, Vaga je odličan i predan ljubavnik. Voli sentimentalnosti i romantičnost, a biće joj drago i da joj ispunite poneku maštariju. Flertovanje je Vagama u krvi, kao i eksperimentisanje u krevetu.

Škorpija: Najseksualniji od svih horoskopskih znakova Zodijaka, Škorpijama nije strano da manipulišu i iskorištavaju druge da bi zadovoljili svoje seksualne apetite. Imaju magnetsku privlačnost, odlični su u krevetu iako imaju problem sa uplitanjem emocija u cijelu priču.

Strijelac: Strijelac uvijek ostaje mlad u srcu i otvoren za eksperimente u krevetu. Često su strastveni prema jednoj osobi, ali brzo dobiju potrebu za novim avanturama. Za kratku i zabavnu avanturu Strijelci su pravi izbor, a oni koji žele vezu mogu ih smatrati pomalo nestabilnim horoskopskim znakom.

Jarac: Jarac je rezervisan prema drugima, pa se mora jako zaljubiti da bi postigao istinsku fizičku intimnost. Nisu skloni eksperimentisanju, ali su stabilni i vjerni u vezama, pa su odličan izbor za one koji žele pravu vezu.
Vodolija: Obožavaće vas zbog vašeg tijela i neće se zamarati odnosom prije nego što vas pozove u krevet. Veoma su željni fizičke ljubavi i nepredviljive romanse. Imaju pobunjeničku prirodu i bićete im poželjni ako ste svoji i originalni.

Ribe: Ovaj znak pružiće mnogo zadovoljstva u fizičkom smislu. Ribe vole da udovoljavaju i najsretnije su kad su svi oko njih sretni. Kad upoznaju ljubav svog života, nema tog problema koji neće željeti da riješe seksom pomirenja.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender