16. 01. 2021.
Održan još jedan Festival karijere

Održan još jedan Festival karijere

Održan još jedan Festival karijere

Radionice, prezentacije i savjetodavni paneli koji bi trebalo da pomognu učenicima i studentima u stvaranju karijere bili su dio Festivala karijere 2016, koji je održan danas u Domu omladine u organizaciji Centra za razvoj karijere (CERK).

Za razliku od prošlogodišnjeg, ove godine festival je obuhvatio informativni, savjetodavni blok i obrazovni blok, a bilo je i više neformalnih edukacija i savjetodavnih panela za učesnike. “Mladi su mogli čuti kako što bolje da se pozicioniraju na tržištu rada i kako što bolje da ostvare svoju poziciju zapošljivosti. Imamo preko stotinu učesnika, a neki od predavača su Sonja Ivanović, direktorica najveće revizorske kuće ‘Ernst and Young’ Srbija, Saša Petković, profesor na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci, Ranko Petrušić, direktor Agencije za informatički razvoj ‘Indo Ars'”, rekao je Ljupko Mišljević, koordinator komunikacija u CERK-u.

Festival je namijenjen studentina i srednjoškolcima, a samo neke od radionica su “Za prvi utisak nema druge šanse”, “Brendiraj sebe”, “Upozaj sebe” i slično.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender