22. 01. 2021.
Oblačno vrijeme sa kišom povremeno, temperatura do 15

Oblačno vrijeme sa kišom povremeno, temperatura do 15

Vrijeme za 1. maj – tmurno i kišovito

Prema svim prilikama, Međunarodni praznik rada i Vaskrs će državljani BiH proslaviti u zatvorenim prostorijama, s obzirom da nas 1. maja očekuje kišno vrijeme u cijeloj zemlji.

Podaci Federalnog hidrometeorološkog zavoda govore da nas sutra očekuje oblačno vrijeme sa kišom. U jutarnjim satima i tokom prijepodneva očekuju se padavine u jugozapadnim, zapadnim područjima Bosne i ponegdje na sjeveru Hercegovine.

Ništa bolje neće biti ni tokom poslijepodneva i u večernjim satima, s obzirom na to da su najavljene padavine uglavnom u cijeloj zemlji, a temperature tokom dana kretaće se od 4 do 19 stepeni.

Oblačno vrijeme sa kišom obilježiće i narednu sedmicu. Tako nas u ponedjeljak očekuju pljuskovi i grmljavina, kao i temperature od 4 do 18 stepeni.

U utorak u jutarnjim satima kiša se očekuje u većini područja u BiH, dok će u ostatku dana padati slabe kiše u sjevernim, sjeverozapadnim i ponegdje u centralnim područjima Bosne. Temperature vazduha biće između 6 i 18 stepeni.

Slično vrijeme sa slabom kišom ili lokalnim pljuskovima očekuje nas i u srijedu, a kako javlja “AccuWeather” i prenosi Klix, sunčani period stiže nam tek sljedećeg vikenda.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender