22. 01. 2021.
PRIJEDOR U ŠOKU: Policajac onanisao pred djevojčicama!

PRIJEDOR U ŠOKU: Policajac onanisao pred djevojčicama!

Pronašli tijelo muškarca u Vrbasu

Vrbas je odnio još jedan život – u koritu rijeke u Kosijerovu, kraj Laktaša, pronađeno je tijelo za sada nepoznatog muškarca, starog između četrdeset i pedeset godina. Policijskoj stanici u Laktašima slučaj je prijavljen oko podneva.

Na lice mjesta pozvali su i ronioce ronilačkog kluba “Gnjurac”. Policija i inspektori izvršili su uviđaj, a tijelo poslali u mrtvačnicu na obdukciju.

“Onda smo izašli ja i kolega na lice mjesta i zatekli policiju dole i inspektore. Ušli smo dole, primijetili da je u fazi raspadanja leš, i onda smo ušli u vodu i izvukli ga napolje”, rekao je Mladen Knežević iz ronilačkog kluba “Gnjurac”.

Mjesto na kom su ronioci izvukli tijelo nije naseljeno, u blizini je šljunkara, a pokoji prolaznik se rijetko tu zatekne. Zato se ne može sigurno reći da li ga je voda donijela sa nekog drugog mjesta, ili je isplivao u Kosijerovu. Kako muškarac nije imao nikakva dokumenta, a tijelo je u poodmakloj fazi raspadanja, nije ga bilo moguće identifikovati.

Nesrećnog muškarca u vodi je uočio prolaznik koji je šetao psa, i o tome je odmah obavijestio policiju. Ronioci su u popodnevnim časovima izvukli muškarca. Sigurni su da to nije nijedan od dvojice muškaraca koji su nestali nadomak Mrkonjića, a za kojima se još uvijek traga.

U prethodnih sedam dana, četvoro ljudi poginulo je u saobraćajnim nesrećama, kada su automobilima sletjeli u Vrbas. Ronioci iz “Gnjurca” će sutra, zajedno sa kolegama iz Slovenije i Hrvatske, nastaviti potragu za Momirom Radukićem i Milanom Inđićem. Oni su nestali u Vrbasu u dvije odvojene saobraćajne nesreće.

(ATV)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender