16. 01. 2021.
PRIJEDOR U ŠOKU: Policajac onanisao pred djevojčicama!

PRIJEDOR U ŠOKU: Policajac onanisao pred djevojčicama!

Šipovo: Otišao da počasti pastire za Vaskrs i poginuo

Rajko Grahovac, brat Ilije Grahovca poznatijeg kao Zmaj od Šipova, poginuo je u Gornjoj Perućici kod ovog grada, kada je ford fijesta, u kojem je bio suvozač, sletio u provaliju duboku nekoliko stotina metara.

Ova tragedija dogodila se u noći između subote i nedjelje, a u ta dva dana širom BiH u saobraćajim nezgodama povrijeđeno je više od deset lica.

“S obzirom na Vaskrs, Rajko je navodno želio da počasti pastire. Išao je sa Stankom Vranićem, koji je lakše povrijeđen. Tragedija se dogodila kada su se vraćali. Sletjeli su i auto se prevrnuo na Rajka, te ga poklopio”, kaže jedna mještanka, prenose Nezavisne.

Vranić je nakon nesreće, lutao šumom, pa je tek u nedjelju popodne stigao do lokalne policijske stanice i prijavio šta se dogodilo, prenose Nezavisne novine.

“Došao je u Policijsku stanicu u Jezeru i rekao da se desila nesreća. Odmah je patrola otišla na teren, te je utvrđeno da su sletjeli vozilom u provaliju duboku 200 metara. Vozilo se nekoliko puta prevrnulo”, ističu policijski izvori, prenose Nezavisne.

Komšije za Rajka kažu da je pošten i skroman čovjek, a njegov poznatiji brat, kontroverzni Ilija Grahovac, kada je čuo za tragediju, odmah je napustio rialiti TV šou, te se iz Beograda zaputio za Šipovo.

(Nezavisne)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender