27. 01. 2021.
Dobitak na lutriji poklonio azilu za pse

Dobitak na lutriji poklonio azilu za pse

Dobitak na lutriji poklonio azilu za pse

Šta biste vi uradili da ste osvojili nagradu na “greb-greb” srećki? Platili biste račune, otišli u šoping? Jedan mladić iz Dalasa poklonio je svoj dobitak azilu za napuštene životinje…

Kada je Bris Vučekovič osvojio 500 dolara na greb-greb lutriji, nije dugo razmišljao šta će uraditi sa nagradom. Naime, on je sav novac donirao skloništu za životinje u Dalasu.

– Sama brojnost tih životinja u skloništu navodi me na razmišljanje, nije lako izaći sa njima na kraj. – rekao je Vučeković o svojoj odluci.

Sklonište Dallas Animal Shelter trenutno pruža utočište za 600 pasa i mačaka, koji čekaju na udomljavanje. Naime, ovaj mladić je proteklog Božića baš iz ovog azila udomio majmuna po imenu Fred, koji je izgubio jednu nogu.

– Moj cilj u životu je da se brinem o što više spasenih pasa. – rekao je Bris.

Vučekovič je u subotu došao u azil kombijem punim hrane i opreme za životinje. Donacije su, kaže direktorka sklonište Tereza Klik, bile više nego dobrodošle.

Iako je ova nagrada bila mala, da je dobio milion dolara, Vučekovič bi uradio istu stvar i nada se da će njegovi postupci inspirisati druge da pomognu onoliko koliko su u mogućnosti.

(zivotinje.rs)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender