21. 01. 2021.
Muškarci glasali: Ovo je najseksepilniji dio ženskog tijela

Muškarci glasali: Ovo je najseksepilniji dio ženskog tijela

Muškarci glasali: Ovo je najseksepilniji dio ženskog tijela

Činjenica je da su mnoge žene opterećene navodnim nedostacima na svom tijelu.

One zato i ne vjeruju muškarcima, koji su programirani da analiziraju svaki dio ženkog tijela, te stoga nerijetko priželjkuju punije usne, šire kukove i uži struk, bujnije grudi… Ali da li je to ono što privlači muškarce?

U jednoj onlajn anketi muškarci su rekli svoje i odabrali dijelove ženskog tijela koji su po njima najseksepilniji. Rezultati će vas sigurno iznenaditi, naročito dio tijela na prvom mjestu, za koji je rijetko ko pretpostavio da će najviše privući muški pol.

7. Stopala

Stopala najčešće nisu prva stvar koja vam padne na pamet kada pomislite na seksipil, ali mnogim muškarcima je upravo ovaj dio ženskog tijela najprivlačniji. Naročito ako su nokti nalakirani u neku seksi nijansu i ako vam stopala nisu prevelika. Tako bar oni kažu.

6. Leđa

Seksi, izvijena leđa koja se naziru ispod haljine s dubokim izrezom izluđuju muškarce. Zato savjetuju damama da što češće posežu za stvarima visoko na policama i izvijaju svoja leđa ako žele da privuku suprotni pol.

5. Kosa

Kosa je po definiciji sinonim za ljepotu. Ali svaki muškarac preferira drugu boju – neki vole plavuše, neki brinete, dok se neki opredjeljuju za vatrenu boju kose. Kraća, dugačka, ravna ili lokne, kosa je oduvijek bila dio kojim su žene muškarce dovodile do ludila.

4. Osmeh

Mnogi muškarci priznaju da ne mogu da odole lijepoj ženi s divnim osmijehom. To je po njima zapravo najjače žensko oružje.

3. Usne

Što su punije to je bolje. Usne su uvijek među najseksepilnijim dijelovima ženskog tijela, ali pazite – muškarci ne vole previše tamne ili presvijetle nijanse karmina. Nalaze da su prevelika smetnja i da zbog toga ne mogu da se fokusiraju na žensku ljepotu. Dakle, prirodnije nijanse su najsigurniji izbor.

2. Grudi i zadnjica

Dva najočiglednija izbora muškog pola. Skoro da nema muškarca na svijetu koji ne voli dubok ženski dekolte i zategnutu zadnjicu. Ma koliko seksistički da ovi podaci zvuče, i žene koje otkrivaju previše svojom odjećom to svavako rade namjerno da bi privukle poglede jačeg pola i osjetile se poželjno i seksi. Iako je ustaljeno mišljenje da muškarci vole velike grudi, većina njih je u anketi odgovorila da preferiraju grudi srednje veličine, ali su kod zadnjice priznali – što je veća, to je bolje.

1. Oči

Ovo je bilo veliko iznenađenje, s obzirom na to da bi očigledan izbor bile grudi ili zadnjica. Međutim, muškarci su kao najseksepilniji dio ženskog tijela izabrali oči, jer ma kakav njihov ukus bio kada su grudi, kosa, noge ili zadnjica u pitanju, jedan seksi ženski pogled ih uvek razoruža.

(savrsena.com)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender