27. 01. 2021.
PRIJEDOR U ŠOKU: Policajac onanisao pred djevojčicama!

PRIJEDOR U ŠOKU: Policajac onanisao pred djevojčicama!

Radnica kladionice prokockala 4.000 KM, pa izmislila da je opljačkana

Policija će nadležnom tužilaštvu podnijeti izvještaj protiv M.V, radnice sportske kladionice u Han Pijesku, a sumnjiči je da je protivpravno prisvojila 4.000 KM, a onda slagala da je opljačkana.

Klupko oko njene laži počelo je da se odmotava nakon što su policajci, tokom obilaska pozornog rejona u Željezničkoj ulici, juče oko ponoći  uočili da su vrata sportske kladionice poluotvorena, te da na podu nepomično leži  žena.

“Tokom razgovora  ona im je izjavila da je u kladionicu ušao maskiran muškarac  koji  ju je  najvjerovatnije pištoljem udario u glavu, nakon čega je pala i izgubila svijest”, saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Ipak, na kraju su pripadnici CJB Istočno Sarajevo i Policijske stanice Han Pijesak došli do indicija i saznanja da radnica sportske kladionice lažno prijavila razbojništvo, kako bi opravdala protivpravno prisvajanje 4.000 maraka.

“Tokom kriminalističke obrade ona je priznala da je lažno prijavila razbojništvo, te da je u proteklom periodu prisvojila novac od slot aparata sportske kladionice i koristila ga za igre na sreću”, rekli su iz policije. U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv M.V. Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti podnesen  odgovarajući izvještaj.

(Nezavisne)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender