25. 01. 2021.
Gavranović: Banjaluka će biti još razvijeniji privredni centar

Gavranović: Banjaluka će biti još razvijeniji privredni centar

Gavranović: Grad ne daje dozvole za održavanje skupova

– Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović izjavio je da Gradska uprava daje odobrenje za korištenje gradskog prostora za razne manifestacije pod uslovom ako zahtjev bude uredno podnesen i ukoliko je prostor slobodan.

Gavranović je rekao novinarima u Banjaluci da Gradska uprava ne daje dozvolu za održavanje skupova jer to radi Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Pojašnjenje banjalučkog gradonačelnika uslijedilo je poslije jučerašnje izjave predsjednika NDP Dragana Čavića da je Gradska uprava odbila da ustupi korištenje prostora u parku “Dr Mladen Stojanović” i Trga Krajine za održavanje protestnog skupa u organizaciji Saveza za promjene, zakazanog za 14. maj.

Čavić je naveo da mu je u Gradskoj upravi usmeno rečeno da je Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske prije njih rezervisala park za 14. maj za svoju manifestaciju “NJegujmo srpski jezik”, a da je SNSD rezervisao Trg Krajine za miting vladajuće koalicije.

Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske otkazala je juče održavanje svoje manifestacije u Parku “Dr Mladen Stojanović”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender