21. 01. 2021.
Ko je najvjerniji znak u horoskopu?

Ko je najvjerniji znak u horoskopu?

Nedjeljni horoskop: Period stresnih emocija

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 09.05.2016. do 15.05.2016. godine…

Ovnovi, do vikenda ugovorite sastanak sa osobom koja vam se dopada i spremite se za neke lepe momente. Ukoliko ste u emotivnim ili bračnim vezama ovo je vreme kada odnos sa voljenom osobom možete dovesti do stabilnosti. Posvetite više vremena jedno drugom.

Bikovi sada mogu ući u prilično strasnu emotivnu priču sa osobom koju upoznaju preko prijatelja…ili baš sa nekim sa kime se družite. Ovde idite polako i ne žurite, pustite da se sve odvija nekim svojim tokom…Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima je potrebno da se više angažuju u odnosu sa voljenom osobom.

Najbolje će u ovom periodu proći oni Blizanci koji su od skora u emotivnim odnosima. Naime, vaš ljubavni polet je ogroman i ovo je period kada se možete povezati mnogo brže nego što ste mislili. Duže emotivne veze, a naročito bračne zajednice imaju podršku od direktnog Jupitera, ali to u ovoj nedelji znači da će Blizanci morati da pokrenu i neke priče sa partnerom koje već duže vreme zatrpavaju i guraju pod tepih.

“Boljka” onim Rakovima koji su slobodni trenutno jeste nemogućnost da prevaziđete neka prošla emotivna iskustva….doduše, vi ćete tvrditi da to nije istina i da nemate neki izbor u ovom momentu, ali to je već nešto dalje od istine.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender