18. 01. 2021.
Neda Arnerić skočila sa terase zbog bolesti muža

Neda Arnerić skočila sa terase zbog bolesti muža

Neda Arnerić skočila sa terase zbog bolesti muža

Glumica Neda Arnerić (63), preksinoć oko 22 sata, najverovatnije je zbog teškog zdravstvenog stanja supruga Milorada Meštrovića, čuvenog hirurga, skočila sa terase svog stana u Dubljanskoj ulici i tom prilikom polomila tri pršljena.

Ona je hitno operisana, a pred samu operaciju je anesteziologu rekla: „Smučio mi se ovaj život. Ne mogu više da živim ovako… Muž mi je jako bolestan.“

Prema riječima očevidaca, Neda se navodno nakon pada sa trećeg sprata osjećala na alkohol, ali je i djelovala pijano. Njoj je zbog svih okolnosti uzeta krv na analizu kako bi se pokazalo da li je bila pijana ili drogirana.

Komšija koji je prvi ugledao Nedino tijelo na limenom krovu je objasnio da je na terasu izašao da popuši cigaretu.

“Taman što sam povukao prvi dim, ugledao sam tijelo žene kako leži. Odmah sam potrčao do komšije ljekara, te smo zajedno razvalili prozor. Nakon što ju je postavio na dasku za peglanje, valjda zbog kičme, zajedno smo je izvukli, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć”,rekao je komšija.

Čuvena srpska glumica Neda Arnerić je u nedelju, nekoliko minuta nakon 22 sata, prema riječima očevidaca, nađena na krovu jedne antikvarnice. Bila je svjesna, ali je jaukala od bolova. Nedin komšija A. N., koji stanuje na prvom spratu njene zgrade, inače ljekar internista, među prvima je pritekao u pomoć. U trenutku kada se dogodila nesreća, on je bio u svom stanu sa ćerkom i gledao televiziju.

” Čuo sam sam jeziv krik koji je došao spolja. Uslijedio je jak udarac. Dok sam pokušavao da otkrijem šta se dogodilo, neko mi je zvonio na vrata”, kaže A. N.

Prema njegovim riječima, komšija mu je zazvonio na vrata i saopštio da na aluminijumskom krovu antikvarnice, koja se nalazi u prizemlju zgrade, leži tijelo.

“Odmah sam izašao u hodnik i razvalio prozor koji vodi do krova na kojem je ležalo tijelo. Nije bilo krvi, nije imala vidljive povrede i bila je svjesna. Pomoću daske za peglanje sam je imobilisao i tada sam shvatio da se radi o Nedi. Ona mi se obratili tihim glasom i rekla: „Izvinite, ostavite me ovde“. Pitao sam je da li može da pomjera ruke i noge, na šta je dala potvrdni odgovor i tada sam je zajedno sa komšijom koji me pozvao izvukao sa tog krova. Takvu ju je odvezla i Hitna pomoć”, rekao je komšija A. N.

Glumica je odmah operisana u Kliničkom centru Srbije.

Kako „Alo!“ saznaje, dok ju je anesteziolog pripremao za operaciju, ona je riješila da olakša dušu. Rekla mu je da „više ne može da živi ovim životom zbog teške bolesti muža“. Dok je pričala sa ljekarskim osobljem, oči su joj bile suzne.

“Vidjela se velika tuga u njenim očima. Suprug joj je sve što ima u životu. Veoma su vezani. On je već pet godina teško bolestan od raka. Ona mu je najveća podrška “, priča izvor iz bolnice.

Teško povrijeđenu glumicu saslušali su i inspektori beogradske policije.

“Rekla nam je da je izašla na terasu kako bi istresla kuhinjsku krpu. Ni sama ne zna kako je izgubila ravnotežu i pala. U iskazu nije pomenula supruga”, kaže izvor blizak istrazi.

Kako „Alo!“ saznaje, policija je saslušala i njenog supruga, koji je tvrdio da je Neda rekla da ide da prostre veš na terasi. Međutim, on je navodno naveo da je nakon tragedije u dnevnoj sobi našao praznu falšu viskija, za koju sumnja da je ona popila. Inspektori su u stanu poznate glumice našli i dva pištolja za koje je postojala dozvola.

Neda Arnerić se trenutno nalazi u šok-odjeljenju u Urgentnom centru. Prema nezvaničnim saznanjima iz Kliničkog centra Srbije, glumičino stanje se poboljšalo, nije životno ugrožena, ali je priroda njenih povreda takva da je teško predvidjeti kako će teći oporavak. Ljekari su utvrdili da je glumica prilikom pada zadobila teške povrede. Neda je zadobila prelom jednog vratnog, jednog kičmenog i jednog grudnog pršljena.

(Alo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender