15. 01. 2021.
Gradiška: Održan 8. Centrum market

Gradiška: Održan 8. Centrum market

Gradiška: Održan 8. Centrum market

Juče je u Centrum marketu u Gradišci  održan 8. po redu tradicionalni „Proljećni kućni sajam“ na kojem je učestvovalo više od 40 izlagača iz zemlje i inostranstva. Izlagači su  posjetiocima prikazali nove proizvode iz svog prodajnog asortimana, organizovan je direktan kontakt sa proizvođačima, druženje uz NEKTAR pivo  kao i popusti do 50 odsto na odabrane proizvode.

„Ove godine iz našeg prodajnog asortimana od oko 40 000 proizvoda izdvajamo  Deco STRONG novu liniju boja i lakova za drvo i metal, boja za zidove i fasade, fasadne maltere kao i ljepila za keramiku i stiropor. Proizvodi su namjenjeni profesionalcima i majstorima kao i solo majstorima. Pored toga odjeljenje CENTRUM DOM nudi u marketima veliki izbor proizvoda za domaćinstvo od bijele tehnike, malih kućanskih aparata, posuđa, pa do vanjske i unutrašnje rasvjete“, izjavila je Dragana Aleksić Matić, marketing menadžer u Centrumu.

„Proljećni kućni sajam“ se 11. maja održava u Centrum marketu u  Zalužanima , 12. maja u marketu na Starčevici i  i 13. maja u Centrum marketu u Doboju.  Svi kupci sa računom preko 30 KM mogu učestvovati u nagradnoj igri koju organizuje Centrum  „ Računaj na sreću“ koja traje do kraja maja.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender