16. 01. 2021.
Ovo su tajne horoskopskih znakova

Ovo su tajne horoskopskih znakova

Najveće poštenjačine u horoskopu

Ako ste među ova tri horoskopska znaka, onda ste jedan od onih ljudi koji munjevito crvene u licu kada pokušaju da lažu.

Ovan

Veseli izraz na njegovom licu ne mora ništa da znači, isto kao i činjenica da izgleda vrlo mlado u svojim zrelim godinama. Ako je to muškarac, njegov prodoran pogled će izazvati jezu, jer on izgleda nekako opasno. S druge strane, on izgleda kao neko za koga nikad ne znate šta se dešava u njegovoj glavi. Žena Ovan impresionira svojim kontroverznim stavom da jednostavno to možete vidjeti na njenom licu.

Bik

On je tako opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov prodoran pogled može da vas obori s nogu. Izraz na njegovom licu izgleda kao da on želi da vam kaže da ste s njim zaštićeni i zato ne treba da vas zavara boemska atmosfera koja proizlazi iz njegovog zanosnog izgleda. Jer kada Bik govori, više od boje očiju govori ton njegovog glasa, tako umirujući da se s njim osjećate razmaženo i sigurno kao malo dijete.

Vaga

“Ja balansiram” je ključna rečenica za ovaj znak, kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, Vaga preuzima glavnu ulogu. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Na sve moguće načine će se truditi da izbjegne svađu i laž. Uvijek je tu kao prijatelj i ako pokuša da vas slaže, izdaće sam sebe veoma brzo, jer ima izraženu grižu savijesti.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender