23. 01. 2021.
PRIJEDOR U ŠOKU: Policajac onanisao pred djevojčicama!

PRIJEDOR U ŠOKU: Policajac onanisao pred djevojčicama!

Brutalno ubistvo u Prijedoru: Milan Maksimović ubijen na lokalnom putu

Policija intenzivno traga za ubicom pedestogodišnjeg Milana Maksimovića iz Gornje Marićke pored Prijedora. Njegovo tijelo pronađeno je, juče popodne, na putu u tamošnjem zaseoku Špadići. Niko ništa nije vidio, ali je Milena Ćulić čula. I to dva pucnja juče oko 16 časova.

“Čula sam da je puklo iz oružja, ćerka i ja smo se spremale za rođendan u kumove. Ušla sam u kuhinju gdje ona sjedila i kažem joj, pošto je trebalo komšijina ćerka da rodi:

“Dragana, izgleda da je Bilja rodila. Čuje se puca. Kad Dragana meni moja kaže – nije mama, ona je juče rodila eno na Fejsbuku objavljeno. Rekoh – pa, onda ne znam šta je to”, rekla je Milena Ćulić.

Od muža je čula da se dogodilo ubistvo. On je otišao na mjesto nesreće da vidi šta se dešava.

“Bilo je auta, policijskih i civilnih. Za ovo mojih godina nije se to desilo u ovom kraju. Ubijen je  valjda iz vatrenog oružja. Za ovo mojih godina nije se to desilo u ovom kraju i zaseoku”, rekao je Dragan Ćulić.

Ćulići nisu poznavali ubijenog Milana Maksimovića. Ali je zato Milena dobro čula. U njega su ispaljena dva metka, jedan u srce drugi u glavu. Tijelo mu je pronađeno pored automobila a navodno se i bavio preprodajom vozila.

Izvor ATV-a iz policije kaže da im ubijeni nije odranije poznat. O motivu, zasad, niko ne govori, ali već su prikupljeni određeni dokazi i očekuje se, skori, pozitivan ishod potrage za ubicom. Dotad, tužilac je naložio obdukciju tijela stradalog.

(ATV)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender