28. 01. 2021.
Finale izbora Miss Earth BiH u Banjaluci

Finale izbora Miss Earth BiH u Banjaluci

Finale izbora Miss Earth BiH u Banjaluci

Finalni izbor za Miss Earth BiH biće održan 25. maja s početkom u 20 časova u Kristalnoj sali hotela “Bosna” u Banjaluci. Talent i fashion show, koji će biti organizovan u čast ovih ljepotica, okupiće 18 djevojaka koje će se takmičiti za titulu najljepše.

Aktuelna Miss Earth BiH je Adna Obradović iz Čapljine, koja je BiH predstavljala u Beču.

“Miss Earth se razlikuje od drugih izbora ljepote po tome što fokus ne stavlja samo na ljepotu, nego djevojke moraju biti i pametne, kompletne ličnosti. Mnogo mi znači što sam imala priliku da govorim o svim prirodnim ljepotama koje BiH posjeduje”, izjavila je svojevremeno Obradovićeva.

U Banjaluci se već mogu primijetiti bilbordi na kojima su prelijepe djevojke iz cijele BiH. Sve one sa nestrpljenjem iščekuju finalno veče i spremaju se kako bi upravo u ovoj noći zablistale na najbolji način.

Organizatori su pozvali sve zainteresovane za ljepotu i modu djevojaka iz BiH da dođu 25. maja u banjalučki hotel “Bosna” i uživaju u jedinstvenom šouu koju im pripremaju. Ulaz je besplatan.

Jedan od organizatora je i Dina Podobnik, Zagrepčanka koja je postavila nove standarde u ovom izboru. Većina djevojaka cijeli život mašta o jednom izboru ovakvog tipa, ali samo one najupornije imaju priliku da učestvuju u istom ili ponesu titulu najljepše.

Izbor Miss Earth razlikuje se od ostalih izbora ljepote po tome što je to jedan ekološki izbor, pa se od djevojaka očekuje da pored fizičke ljepote imaju i sva znanja o ekološkom stanju države iz koje dolaze, ali i bogato opšte znanje. Na prijedlog dosadašnjih finalistkinja, medija, pokrovitelja i partnera, direkcija izbora odlučila je promijeniti format dosadašnjeg takmičenja.

Predizbori po regijama nisu bili održavani i fokus je stavljen na finalni nacionalni izbor u periodu april – jun 2016.

Svih 18 finalistkinja odabrano je na zvaničnim kastinzima i posebnom pozivnicom ovlaštenih agenata.Finale izbora Miss Earth BiH u Banjaluci, ulaz besplatan

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender