17. 05. 2021.
Posljednji album grupe S.A.R.S.

Posljednji album grupe S.A.R.S.

Posljednji album grupe S.A.R.S.

Nakon pet studijskih i jednog albuma snimanog na koncertu, izdanje simboličnog naziva – „Poslednji album grupe S.A.R.S.“ objavljeno je juče ekskluzivno na Deezeru u izdanju Lampshade Media i Dallas Recordsa.

S.A.R.S. ove godine slavi deset godina postojanja na regionalnoj sceni. Slavljenička turneja S.A.R.S. izaći će ne samo iz regiona nego i iz Evrope, jer će bend cijeli maj provesti na nastupima u Australiji, a dogovorene su i svirke u Engleskoj, Italiji i Švajcarskoj. Obilježavajući ovaj veliki jubilej održaće koncerte 4. juna u rovu Niške tvrđave i 30. jula na Šabačkom ljetnjem festivalu.

Bend S.A.R.S. je do danas uz šest albuma izdao i 19 spotova, od kojih većina ima po nekoliko miliona pregleda na Jutjubu, a među najpopularnijima su „Lutka“, „Perspektiva“, „To rade“, „Ratujemo ti i ja“. Video-spot za singl „Glupost“ s novog albuma, koji su uradili s vrbasko-beogradskim sastavom Ničim izazvan, za pet dana zabilježio je preko 100.000 pregleda. U spotu se pojavljuju svi članovi oba sastava.

Glasine da bend prestaje sa radom nakon objavljivanja „Posljednjeg albuma“ nisu tačne. Članovi grupe smatraju da su albumi zastarjeli format, pa će u budućnosti nastaviti da izdaju samo singlove.

Album možete preslušati ovde.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender