09. 05. 2021.
Nedjeljni horoskop: Kome će proraditi leptirići u stomaku

Nedjeljni horoskop: Kome će proraditi leptirići u stomaku

Sedmični horoskop od 16. do 22. maja

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Ljubav

Ovnovi bi u ovom periodu mogli obnoviti neko poznanstvo, koje bi sada funkcionisalo isključivo na seksualnoj bazi i povremenim, neobaveznim susretima. Trenutno nemate neke veće predispozicije za ulazak u stabilnije priče, čak ni sa novim ljudima, jer ste pomalo nestrpljivi, impulsivni, užurbani i odajete pogrešnu sliku drugoj strani. U novim poznanstvima se potrudite da polako gradite komunikaciju, ništa ne možete dobiti preko noći. Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, povremeno vas pritiska to što voljena osoba stalno potencira na nekim stvarima. Moguće je da je pretjerano ljubomorna ili da se trudi da vam nametne svoje mišljenje. Koliko god se trudili da ne reagujete, sve ovo vas prilično nervira i možete tokom ove sedmice imati par puta jače rasprave. Malo više tolerancije i truda u vezama…

Posao

Iako je poslovni segment sada prilično stabilan, vi lično niste zadovoljni brzinom odvijanja situacija. Suviše brzate u nekim situacijama, naročito u dogovorima sa saradnicima i partnerima i svojom prenagljenošću možete samo usporiti ili pokvariti ono što želite da popravite. Ne odbacujte ponudu koju vam nudi jedna osoba, moguće je da je to podrška za vaše planove, ali bi realizacija išla tek u narednom periodu. Od naredne sedmice će pokret biti naglašeniji, zato se sada strpite i čekajte svoje vrijeme i pravi trenutak. Sada se potrudite da regulišete neke zaostale obaveze, naročito prema strancima.

Novac

Finansijski segment je postavljen više nego dobro. Pored redovnih isplata, novac vam dolazi i od dodatnih angažmana i sa ove strane su moguće čak i veće sume. Potrudite se da veći dio novca ode na izmirivanje obaveza koje su se nakupile u prethodnom periodu.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je više nego dobra, ali vam se savjetuje oprez u saobraćaju i ako se bavite nekom fizičkom aktivnošću. Moguće su sportske povrede.

Bik

Ljubav

Kod slobodnih Bikova će se od samog ulaska u ovu sedmicu otvoriti mogućnosti za neke zanimljive nove priče. Tragovi prošlosti su nekako ostali za vama, i mada će vam bivši partner još uvijek povremeno „šetati“ kroz misli, shvatate da je ova životna etapa za vas završena. Osim toga – nove osobe koje dolaze u vaš život nude vam baš ono što vam je sada potrebno – veliki emotivni podsticaj, zanimljivu komunikaciju i toliko čekane „leptiriće u stomaku“. Bikovi u emotivnim vezama i brakovima imaju jednu dosta mirnu i stabilnu nedjelju pred sobom, sa puno pružene i uzvraćene pažnje i osjećanja. Drugi dio sedmice, naročito period oko vikenda bi mogao da bude malo tenzičan, pa vam savjetujemo da tada pokažete maksimalnu toleranciju prema voljenoj osobi. Nema razloga za rasprave niti napetost.

Posao

Pred vama je sedmica kada će od toga kako se vi postavite, zavisiti i vaši odnosi sa drugima. Naime, vi ste u ovom periodu prilično nervozni, moguće je da je brz tempo dešavanja iz prethodnog perioda ostavio dosta traga na vama, a i sada morate da žurite da biste ispoštovali zadate rokove. Sve ovo će činiti da ćete čak i najmanje kritike od strane drugih shvatiti prilično teško i odmah zauzimati odbramben stav, a nerijetko se i braniti na taj način što ćete uzvraćati na napade istom mjerom. Umjesto da unosite dodatno nervozu u poslovno okruženje, posvetite se svojim obavezama i povucite se. Na taj način će sve funkcionisati više nego dobro.

Novac

Moguće je da će vas „povući“ neke šanse za brzu dodatnu zaradu, ali vam se u ovom periodu ne savjetuje da ulažete novac u bilo šta neprovereno ili sa osobama koje ne poznajete dovoljno. Novac od redovnih poslova dolazi stabilnim tokom. Ne tražite trenutno hljeba preko pogače.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dobar, ali tokom ove nedjelje stoje mogućnosti za povrede, pa bi trebali da budete malo oprezniji.

Blizanci

Ljubav

Brza dešavanja kod onih Blizanaca koji su slobodni. Od poznanstva do ulaska u emotivni odnos će proći malo vremena, jer ćete bukvalno biti „poneseni“ dešavanjima između vas i osobe koja se pojavljuje u vašem životu. Naglašena je strast, impulsivnost, moguće je da niste dobro razmislili o svemu (ili pak ne želite previše da razmišljate) zato bi bilo dobro da ovo nije neko ko je zauzet ili sa neriješenom emotivnom situacijom.Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima moraće da obrate pažnju, jer je ova sedmica malo naporna u vašim relacijama. Postoje predispozicije za lošije odnose, tenzije će nekako lako eskalirati i možda bi bilo najbolje da oboje nađete neki „ventil“. Preuzmite inicijativu, otputujte sa voljenom osobom negdje makar na jedan dan, posvetite se više uživanju, a manje raspravama.

Posao

Oprez je neophodan u svim dogovorima, bilo da su u pitanju kolege sa kojima radite na dnevnoj bazi, bilo da su to poslovni partneri i saradnici. Postoje predispozicije da napravite dogovor koji bi se kasnije mogao pokazati kao štetan po vas. Takođe, lošija komunikacija i mogućnosti za rasprave i sukobljavanja u poslovnom segmentu. Neko vam može raditi iza leđa, što ćete vi otkriti i vjerovatno vrlo burno reagovati. Bilo bi dobro da se okružite osobama u koje imate neograničeno povjerenje. Napeta sedmica kada treba bti pažljiv, oprezan, i ne srljati niti riječima, niti u odlukama.

Novac

Očigledno je ova nedjelja nepovoljna generalno po vas, pa će se to odraziti i kroz finansijski segment. Sada nije vrijeme za ulaganja, jer možete izgubiti novac. Troškovi će biti povećani. Ipak, i tokom ove sedmice imate mogućnosti za zaradu preko dodatnog angažovanja.

Zdravlje

Čuvajte svoje grlo tokom ovog perioda, jer ste lako podložni virusnim i bakterijskim infekcijama. Stariji neka prekontrolišu krvnu sliku.

Rak

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, sigurno je da niste zadovoljni svojim trenutnim statusom. Prošlosti više ne želite da se vraćate a ne pojavljuje se niko ko bi vas u dovoljnoj mjeri zainteresovao. Moguća su neka prolazna flertovanja, ali to će vam biti samo kratkotrajna „zabava“ da biste zaboravili na svoju suštinsku potrebu za stabilnom vezom. Pojedini će se okrenuti prijateljima, neki drugi poslu – u svakom slučaju ćete se truditi da potisnete lično nezadovoljstvo. Ljubav će i za vas doći, ali onda kada joj bude vrijeme, ni prije ni kasnije. Sada još uvijek nije pravi trenutak za to. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima definitivno smatraju da je njihov odnos sa partnerom u fazi zastoja. Vi pokušavate da razgovorima usmjerite stvari na bolje, ali očigledno je da vam to samo povremeno uspijeva. Klonite se svađa i rasprava sa partnerom.

Posao

Potreba da promijenite nešto u svojoj poslovnoj svakodnevici vas okupira, ali na žalost, to još uvijek nije moguće u nekoj većoj mjeri. Rezultati dolaze polako, a sada će vam smetati i to što ne možete u potpunosti da se posvetite svojim redovnim obavezama. Naime, saradnici se u ovoj sedmici prikazuju kao prilično netolerantni i komplikovani i sigurno je da će vas ometati i samo vam odvlačiti pažnju. Dogovori sa potencijalnim partnerima idu teško, mnogo toga treba usaglasiti a vi imate osjećaj da vam vrijeme izmiče iz ruku. Ne žurite nigdje, ne odlučujte na brzinu, situacije idu ka svom rješenju.

Novac

Polje finansija je sada odlično postavljeno i Rakovi mogu očekivati neke jače novčane prilive u ovom periodu. Novac dolazi i od dodatnih i honorarnih poslova. Naravno – i dalje vas čekaju izdaci koje morate regulisati u što kraćem roku. Ne zanemarujte svoje obaveze.

Zdravlje

Nešto lošije zdravstvene prilike, koje će se kod mlađih odraziti kroz pad imuniteta, a kod starijih kroz ponovnu pojavu hroničnih tegoba.

Lav

Ljubav

Ako ste slobodni, nečije oči bi vas mogle bukvalno „sastaviti sa zemljom“. No, niste ni vi mačiji kašalj, već pravi pripadnik svog znaka, i umjećete itekako da uzvratite. Tokom ove sedmice se može roditi jedna fatalna privlačnost i pokretanje odnosa u kojem će sve vrcati od varnica, intenziteta i strasti. E, sad…u kom će vas pravcu ovo odvesti i koliko će dugo trajati, to je već pitanje. Za sada uživajte, pa da ne kvarimo….Lavovi u emotivnim vezama, a naročito oni u brakovima – imaju pred sobom jednu nezgodnu sedmicu. Od vas lično zavisi u kom pravcu će situacije ići. Napetost je u vazduhu i očas posla vi i partner možete uletjeti u potpuno besmislenu raspravu koja bi mogla dovesti do ozbiljnog problema, jer ćete oboje biti tvrdoglavi i nespremni da popustite. Zato se potrudite da rješavate stvari razgovorom.

Posao

Kao što u ljubavnom segmentu možete imati nekih loših situacija koje ćete spriječiti svojim mirom, strpljivošću i spremnošću na dogovor, tako će se određeni izazovi postaviti i u poslovnoj sferi. Zato bi najbolje bilo da tokom ove sedmice najviše obratite pažnju na svoje obaveze i ne obraćate pažnju na okruženje i ljude sa kojima radite, a koji će se sada svi kolektivno „truditi“ da vas iznerviraju i ometu u onome što radite. Ako morate da obavite neke važnije dogovore, unaprijed se pripremite na nerviranje i ubjeđivanje bez kraja i konca. No, sve se ovo može regulisati, samo je bitno zadržati hladnu glavu.

Novac

Očekuju vas neki veći troškovi pa ukoliko ste u prilici, napravite budžet za ovu sedmicu i trudite se da ga ne prekoračite. Naravno, postojaće i situacije na koje ne možete uticati, a ako je već to slučaj – platite i zaboravite, ne nervirajte se oko onoga što ne možete promijeniti.

Zdravlje

Nedjelja sa puno nervoze, pa se potrudite da nađete vreme samo za sebe, svoj mir i odmor. I imunitet može biti oslabljen u ovom periodu.

Djevica

Ljubav

Neke lijepe prilike će se otvoriti pred onima koji su slobodni. Jedno poznanstvo od ranije sada se može produbiti, a vi se odjednom naći u vrlo zanimljivom odnosu koji će imati dosta brz tempo. Strast je vrlo intenzivna i može vas u potpunosti obuzeti, samo je pitanje da li će ovo moći da bude nešto trajno ili je samo prolazna, ali izuzetno podsticajna priča… Oni u bračnim odnosima bi svakako morali da budu tolerantniji u odnosu sa voljenom osobom, jer će se pred vama postavljati situacije za koje će vam trebati dosta strpljenja i kompromisa. Mir u brakovima je sada prilično krhak i trebalo bi ga sačuvati. Djevice u emotivnim vezama imaju odlične predispozicije za jednu mirnu sedmicu, u kojoj neće biti mnogo dešavanja, ali zato može biti lijepih razgovora, čak i po pitanju nekih ozbiljnijih zajedničkih planova.

Posao

Sedmica koja u svom prvom dijelu može donijeti neke nove prilike za vas. Moguće je da će nezaposleni sada najbolje proći, jer je izvestan kontakt od poslodavca sa kojim ste imali razgovore u prethodnom periodu. Potrudite se da budete malo strpljiviji i tolerantniji, i ovo bi trebalo da prođe bez većih problema po vas. Ukoliko imate nešto od obaveza što je ostalo nezavršeno, vrijeme je da se „bacite“ na posao oko toga.

Novac

Finansije su vam sada prilično stabilne i u ovom segmentu ne biste trebali da imate veću problematiku. Ako imate neke veće obaveze koje niste izmirili, sada se oko ovoga može javiti problem, pa vam svakako savjetujemo da provjerite da li ste sve platili što je potrebno.

Zdravlje

Povremeno ste bez energije u ovom periodu. Potrebno vam je da se malo „razmrdate“ pa vam se svakako savjetuje neka forma fizičke aktivnosti.

Vaga

Ljubav

Slobodne Vage imaju dosta udvarača, ali sva dešavanja nekako prolaze mimo vas, ostavljajući vas prilično ravnodušnima. Stalo vam je da se dobro provedete u društvu, ali pravih ljubavnih prilika kao da trenutno nema. Ipak, drugi dio sedmice donosi vam jedno dosta zanimljivo poznanstvo preko prijatelja, koje se može pretvoriti i u istinsku zainteresovanost. Kraj sedmice bi mogao da pokrene ovu priču, a ako se to ne dogodi sada, onda je pokretanje u narednoj nedjelji. U svakom slučaju – ovo je vrijedjelo čekati. Vage u emotivnim vezama počeće vrlo intenzivno da preispituju svoj odnos sa voljenom osobom. Neke stvari vam zaista smetaju, a pojedini mogu biti okupirani i sumnjama i ljubomorom. Savjet je da ne vršite pritisak na partnera, sačekajte da se neke stvari iskristališu same od sebe.

Posao

Možda smatrate da je vaše razmišljanje u ovom periodu pravo, ali bi vrijedjelo saslušati i druge koji vam svojim savjetom ili intervencijom u nekoj problematičnoj situaciji mogu pomoći. Dogovori sa saradnicima se mogu pokazati kao prilično iscrpljujući i biće teško postići kompromisno rješenje. Malo naporna sedmica je pred vama, jer će biti dosta nepredviđenih obaveza koje morate uklopiti sa redovnim poslom. Potrudite se da ne gomilate neke stvari i da ih ne ostavljate za kasnije, naročito ako je u pitanju administrativni rad ili petljanje sa nekom važnom dokumentacijom.

Novac

Prilivi će u ovoj sedmici biti jače nego inače, ali evidentno je i da vaši troškovi rastu. Takođe, neke od obaveza iz prethodnog perioda će doći na naplatu, i trebalo bi ih što prije zatvoriti, da ne biste eventualno imali posla sa prinudnom naplatom.

Zdravlje

Zdravstveni segment je u ovom periodu više nego dobar. Mogli biste da povedete računa u saobraćaju i budete malo oprezniji.

Škorpija

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, moraćete tokom ove sedmice da date prioritet odnosu sa partnerom. Naime, pažnju vam jako odvlače drugi životni segmenti, a vremena za voljenu osobu imate sve manje i manje. Ovo može proizvoditi neke neugodne situacije između vas dvoje, jer je moguće da će partner početi da sumnja da „mutite“ nešto sa strane. Potrudite se da napravite neki balans i odvojite dovoljno vremena za vaše zajedničke momente. Škorpije koje su u ovom periodu same, trenutno su vrlo okrenute svojim poslovnim ciljevima ili ličnim prioritetima. Istina je da povremeno osjećate potrebu za emotivnom stabilnošću, ali niste u fazonu da morate žuriti da do nje i dođete. Jednostavno, ne želite u svom životu osobe samo da biste prekratili vrijeme, hoćete nešto što vrijedi i što može trajati.

Posao

Odnos sa poslovnim saradnicima, ali i šefovima, može biti prilično napet tokom ovog perioda. Ne, nemojte odmah iskopavati „ratne sjekire“ ako neke situacije ne budu išle u onom pravcu koji vi želite, ili ako se neko ne bude saglasan sa vašim mišljenjem – prioritet vam je da i vi i druga strana budete zadovoljni, a ne da nametnete ono što vi hoćete…No, pošto ste sada prilično tvrdoglavi, sigurna sam da ćete na kraju „istjerati“ ono što vam je volja. Neki poslovi će konačno početi da donose one rezultate koji su vam potrebni, moguće baš saradnje sa strancima.

Novac

U drugom dijelu sedmice imate pojačane mogućnosti za zaradu. Moguće je da će se otvoriti i neki neočekivani izvori prihoda. Takođe, prijatelji vas mogu uvesti u priču o dodatnoj zaradi koja bi mogla postati prilično isplativa po vas.

Zdravlje

U ovoj sedmici možete imati blaži pad imuniteta. Podložnost virusnim i bakterijskim infekcijama, sa sve visokom temperaturom.

Strijelac

Ljubav

Polje poslovnih okolnosti postavljeno je slobodnim pripadnicima ovog znaka kao mjesto, gdje bi se mogla pokrenuti nova emotivna priča. Moguće je da vas ova osoba od ranije interesuje ili da ste već prije imali neku komunikaciju, ali se tek sada priča između vas dvoje pokreće u nekom konkretnijem smeru. Jedina kočnica možete biti vi, jer čas možete odavati utisak velike zainteresovanosti, čas se povlačiti. Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera, tu je sada promjenljiva situacija. Moguće je da ne provodite dovoljno vremena zajedno, ili da vas okolnosti sprječavaju da se više posvetite jedno drugom. Trebali bi da pokušate zajednički da prevaziđete sve ovo, da uživate istinski u momentima kada ste skupa, koliko god oni kratkotrajni bili. Nemojte nervozu koju osjećate prenositi na svoju voljenu osobu.

Posao

Sve vam je jasnije da je poslovni segment krenuo ka svom oporavku. Još uvijek vi doduše imate mnogo zaostalih obaveza, još uvijek rješavate problematiku iz prethodnog perioda, ali stvari definitivno kreću na bolje. Možete se jako pokrenuti ka saradnicima iz inostranstva i baš tu bi valjalo da budete dosta pripremljeni, da vam neke neočekivane situacije ili miješanja drugih ne bi pokvarile maltene sklopljen posao. Takođe – budite fleksibilni u dogovorima. Oni koji su nezaposleni, sada imaju velikih šansi da dobiju „otvorena vrata“ od poslodavca kod kojeg su konkurisali u prethodnom periodu.

Novac

Finansijski segment je dosta stabilniji nego u prethodnom periodu. Šta više – drugi dio sedmice vam može donijeti par jačih priliva, što kroz redovno poslovanje, što kroz dodatne aktivnosti. I dalje stoji napomena da morate riješiti zaostale obaveze.

Zdravlje

Kod mlađih je dosta solidna situacija u zdravstvenom segmentu, ali stariji pripadnici znaka bi trebali da se posvete rješavanju nekih hroničnih problema.

Jarac

Ljubav

Nastavlja se vrlo aktivan period u ljubavnom segmentu. Slobodni Jarčevi su ostvarili kontakt sa osobom koja ih interesuje i puštaju da se ova priča polako razvija. Imali partnera ili ne, trenutno postoje i velike mogućnosti ulaska u tajni odnos ili aktiviranja jedne takve veze iz prošlosti. Moguće je da će vas jake strasti kojima će biti teško odoljeti uvući baš u jednu ovakvu priču. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili u braku, sada se možete još više povezati sa svojom voljenom osobom. Vas dvoje ste već izvjesno vrijeme spremni na neke ustupke jedno prema drugom, a sada će se ovo i dodatno pojačati – kao da se oboje trudite da ništa ne ugrozi vašu povezanost. Neće baš sve ove nedjelje ići „kao po loju“ između vas dvoje, ali ako se potrudite – neka sitna razmimoilaženja u komunikaciji se lako mogu prevazići.

Posao

Potreba za promjenama i većim pokretanjem u poslovnom segmentu može vas uvesti u neke ishitrene odluke, i neugodne situacije sa poslovnim saradnicima, ali i kolegama. Vaši poslovi su dosta stabilni u ovom periodu i ne bi trebalo žuriti u ostvarivanju onoga što ste planirali. Budite obazrivi i kada su nove poslovne ponude u pitanju, jer je moguće da biste se brzo pokajali zbog ulaženja u neke dogovore ili dilove sa ljudima sa kojima niste radili do sada. Prihvatite da je tempo dešavanja sada dosta spor, i ne pokušavajte da ga „pogurate“ na silu. Pustite neka sve ide nekim svojim tokom. Strpljivo.

Novac

Vaše finansije su i dalje podržane, što će Jarčevima donijeti stabilne prilive i od redovnih, ali i od poslova koje povremeno preuzimaju na sebe. Tokom ove sedmice ne biste trebali da idete u neka veća novčana ulaganja, jer postoji predispozicija za gubitak ili za sumu novca koja neće biti adekvatna uloženom trudu.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dosta stabilan, povedite malo više računa o svom imunitetu, jer ste i dalje podložni sezonskim virusima.

Vodolija

Ljubav

Sami i divni, u potpunosti zadovoljni svojim životom – tako bi mogli okarakterisati Vodolije koje su u ovom periodu bez partnera. Vi ste neke stvari u svojoj glavi skockali, shvatili da imate neke mnogo važnije prioritete nego što su emocije i posvetili ste im se punom parom. Ne pojavljuje se niko ko bi mogao da vas u većoj mjeri zainteresuje, možda ćete malo flertovati, onako čisto rekreativno, da ne izgubite „oštricu“, ali to je uglavnom to….ništa novo pod kapom nebeskom. U emotivnim vezama i brakovima bilo bi fino ponekad ne reći baš sve ono što mislite, jer je voljena osoba pomalo „osjetljiva“ i lako reaguje na ono što ona smatra provokacijom, a vi lakim podbadanjem. Da ste zadovoljni svojim odnosom – pa baš i niste, ali nemojte ga još dodatno kvariti. Bićete u boljem raspoloženju ubrzo….

Posao

Usporiti u poslovnom segmentu sada bi trebao da bude vaš prioritet. Čini vam se da neke stvari suviše sporo idu (i vjerovatno ste u pravu), ali je sigurno da bi vas potenciranje na nekim dogovorima ili definisanjima samo uvelo u situacije koje vam nikako neće prijati. Generalno – komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima je u ovom periodu vrlo problematična i neke stvari mogu eskalirati očas posla. Zato – budite strpljivi i pustite da sve ide svojim tokom, koliko god on bio spor. Privatnicima se takođe ne savjetuje da žure u nekim dogovorima ili investiranjima, neće vam pobjeći pravi poslovi…

Novac

Finansijski segment je dosta dobar u ovom periodu, ali vas sve to može povući, pa možete poželjeti da ga još dodatno popravite i to nekim ulaganjima (koja bi se sada mogla pokazati kao potpuni promašaji). Bolje štekujte te novce koji vam sada dolaze, i ne bacajte ih na nepotrebne stvari.

Zdravlje

Zdravstveni segment vam nije loš, još kada biste malo više poveli računa o svom načinu života i prestali da se „tovarite“ slatkišima i počeli sa nekom rekreacijom – sve bi bilo sasvim na svom mjestu.

Ribe

Ljubav

Ako ste slobodni (a sigurna sam da je mnogima trenutno baš takav status), trenutno se osjećate prilično dobro u svojoj koži. Prijatelji su priskočili u pomoć onda kada je to bilo najpotrebnije, da bi vas iščupali iz emotivnog bedaka i dauna, i sada već na svijet oko sebe gledate drugačijim očima. Doduše, još uvijek će se provlačiti razmišljanja o bivšem emotivnom partneru (ne bi me začudilo i da dođe do nekog kontakta tokom ove sedmice), ali ovo su već samo odjeci prošlosti, preko kojih nekako mnogo lakše prelazite. Počnite da se bavite nečim što već dugo odlažete, upišite konačno taj kurs o kojem sanjarite, bacite se na neku rekreaciju ili idite na kraće putovanje – sami ili u društvu bliskih osoba. Sve u svemu – odmorite se i dajte sebi priliku da čili i radosni dočekate tu novu ljubav, koja sada i nije toliko daleko od vas. A vi zauzeti – bacite se na sređivanje odnosa sa voljenom osobom, jer su sada prave šanse za boljitak.

Posao

Nestabilna nedjelja u poslovnom segmentu, koja bi mogla donijeti probleme, naročito u međuljudskim odnosima i kroz dogovore sa partnerima i saradnicima. Neće biti pošteđeni niti oni koji imaju privatni biznis, niti oni koji sarađuju sa strancima. Neko od najbližih saradnika se može umiješati i svojom intervencijom samo napraviti dodatno lošu situaciju. U ovom periodu morate voditi računa i o tome šta vi govorite, obećavate ili se dogovarate, ali morate obratiti pažnju i na druge, jer je lako moguće da vas neko svojim djelovanjem slučajno ili namjerno sabotira. Samo polako, bez tenzije i nervoze.

Novac

U ovom periodu su najviše naglašeni troškovi, pa bi bilo dobro da napravite neki budžet i da se trudite da ga ne prekoračite. Od dodatnih poslova i dalje imate više priliva, ali može se dogoditi da novac koji treba da vam bude isplaćen – kasni, ili da dobijete manju sumu od one koju ste očekivali.

Zdravlje

Ova sedmica je prilično loša u zdravstvenom smislu. Laka podložnost virusima, koji mogu biti praćeni i višom temperaturom.

(B92)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender