09. 05. 2021.
Besplatni koncerti grupa TBF, Atheist Rap i Bad Copy

Besplatni koncerti grupa TBF, Atheist Rap i Bad Copy

Besplatni koncerti grupa TBF, Atheist Rap i Bad Copy

Kajak kanu klub ”Vrbas m:tel” Banja Luka je uz pomoć prijatelja kluba, sponzora i drugih subjekata, uložio ogromne napore kako bi na najodgovorniji način pristupio pripremama ICF Svjetskog prvenstva u kajaku i kanuu na divljim vodama ”Banja Luka – Vrbas 2016”.

Pripreme za realizaciju ove zvanične međunarodne manifestacije podrazumijevaju, ne samo takmičarski oficijelni dio, već kako je to uobičajeno, i organizaciju kulturno-muzičkih dešavanja kojima je cilj uzdizanje sportskog događaja, privlačenje publike, te približavanje sporta građanima kao društveno korisne aktivnosti.

Sa ponosom želimo da obavijestimo cijelu javnost, građane Banjaluke i sve ljubitelje sporta i dobre muzike, da smo uz veliku podršku prijatelja Kajak kanu kluba ”Vrbas m:tel” uspjeli da pored sportskog dijela i velikog broja gostiju i
takmičara gradu Banjaluci i našim sugrađanima poklonimo nesvakidašnje koncerte, i to:

Ceremonija otvaranja ICF Svjetskog prvenstva u kajaku i kanuu na divljim vodama
”Banja Luka – Vrbas 2016”, Tvrđava Kstel, 01. jun 2016. godine sa početkom u 20:00 časova.

Brutal Protest, Banja luka – BiH
TBF, Split – HR
DJ Woodie, Banja Luka – BiH

Ceremonija zatvaranja ICF Svjetskog prvenstva u kajaku i kanuu na divljim vodama ”Banja Luka – Vrbas 2016”, Tvrđava Kstel, 05. jun 2016. godine sa početkom u 20:00 časova.

Tupas mene, Banja Luka – BiH
Atheist Rap, Novi Sad – SRB
Bad Copy, Beograd – SRB
Digital Seekers, Banja Luka – BiH

Ovom prilikom želimo da pozovemo sve naše sugrađane i ljubitelje sporta i muzike da u navedenim datumima dođu i posjete svečane ceremonije ICF Svjetskog prvenstva u kajaku i kanuu na divljim vodama ”Banja Luka – Vrbas 2016” te da zajedno uživamo u ovom sportsko-kulturnom spektaklu na kojem će ulaz za sva dešavanja biti slobodan.

Prijatelji organizacije koji su omogućili da se ovo sve desi su naš generalni sponzor Kompanija M:tel, te sponzori Agencija ”Aquarius”, Autokuća Jajčević Mercedes, Jelen pivo i naš domaći trgovački lanac MojMarket i Tropik.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender