15. 05. 2021.
Džez poezi spektakl na Kastelu 16. juna

Džez poezi spektakl na Kastelu 16. juna

Džez poezi spektakl na Kastelu 16. juna

Na Ljetnoj sceni tvrđave Kastel u četvrtak 16. juna sa početkom u 20:00 održaće se „Džez poezi spektakl“. Stalnoj postavi „Džez poezia“ koju čine dva pjesnika Nebojša Kuruzović i Saša Berendika zajedno sa vrhunskim džez bendom „Kombain“, na sceni će se pridružiti mješoviti hor i gudački orkestar.

Riječ je o posebnom i specifičnom muzičkom poduhvatu, koji će banjalučkoj publici pružiti priliku da uživa u zaista vrhunskom preformansu.

„Džez poezi“ je do sada imao priliku da nastupi u brojnim gradovima širom BiH i Srbije, a posebno je zapažen njihov nastup u prestižnom „Rohan palas“ u Strazburu. Zajednička ocjena svih onih koji su imali priliku da ih čuju je „…da je Banjaluka dobila nove umjetničke ambasadore autentičnog muzičkog izraza“.

Cijena ulaznice za prvi i nešto drugačiji „Džez poezi spekatakl“ u gradu na Vrbasu je 6 KM u pretprodaji, a na dan koncerta 8 KM. Tu je i posebna ponuda „prijateljski paket“ od 4 ulaznice po cijeni od 20 KM. Prodajna mjesta su „Pekam pab“ i „KSB“, a karte su u prodaji od 26. maja.

Koncert se održava u organizaciji Centra za kreativni rad „Dobri medo“.

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender