16. 05. 2021.
Deset nepogrešivih znakova da joj se sviđate

Deset nepogrešivih znakova da joj se sviđate

Deset nepogrešivih znakova da joj se sviđate

Kada niste sigurni na koji način vas “gleda” baš ta djevojka, onda treba da se upustite u dešifrovanje malih signala. Ovo čak može i da bude prilično zabavno. Što prije riješite misteriju, bolje za vas.

Svaki muškarac je bar jednom muvao djevojku čije misli nije mogao da “provali”. Poznato je da momci mrze neuspjeh, a samim tim i činjenicu da ne znaju jesu li “prošli” kod neke djevojke ili ne. Evo kako sa sigurnošću da znate da li ste joj se svideli. Ako očekujete od žene da vam jasno kaže šta osjeća prema vama, onda ste na pogrešnom putu.

Dok ne bude sigurna da su osjećanja obostrana, nema šanse da progovori o tome. Ali kasnije, nećete moći da je zaustavite. Ukoliko vam je zaista stalo do nje i želite da znate kolike su vam šanse, onda nije potrebno da vam to otvoreno kaže, već možete i sami da zaključite, piše Your Tango. Ženska osoba ne može u potpunosti da kontoliše svoje emocije i vi ste u prilici da je razotkrijete tako što ćete pratiti njeno ponašanje.

Evo koje tikove ima svaka zaljubljena žena:

Igra se svojom kosom

Flert je siguran znak da je vaša izabranica zainteresovana za vas. Svaka žena ima svoj stil koketiranja, koji uključuje ili isključuje neke elemente, ali ono što sve rade je uvrtanje pramenova svoje kose. Kada žena mrsi kosu, onda vas definitivno zamišlja u pregrštu intimnih scena.

 Gricka usne

Žene grickaju usne onda kad žele da privuku pažnju baš na njih. To najčešće znači kako žude za poljupcem ili kako pokušavaju da vas uvuku u zonu maštanja o tome.

Postavlja vam mnogo pitanja

Kada je žena zainteresovana za vas, ona želi da otkrije što više o vašoj ličnosti. Ukoliko vam postavlja niz direktnih pitanja samo o vašim osobinama, onda ste bezbjedni. Ono interesantnije je da zaljubljeni obično pričaju tišim i umilnijim tonovima.

“Lovi” vas na društvenim mrežama

Fejsbuk je “zlatni rudnik” informacija, koje žene često koriste da vas bolje upoznaju. Ako primjetite da komentariše vaše postove, ili da lajkuje vaše slike, to znači da pokušava da uđe u vaš život. Samo je pustite.

 “Bocka” vas i zadirkuje

Ovu taktiku koriste oba pola. Podbadanje jeste dječja fora, ali funkcioniše i u svijetu odraslih, jer se time daje velika količina pažnje osobi koja vam se dopada. I, naravno, zagarantovan je kontakt, bar kao prva stepenica.

Približava vam se

Ukoliko vam se ženska osoba fizički približava bez ustručavanja, onda želi jasno da vam stavi do znanja da joj se sviđate. Što vam se više primiče, odnosno što manje prostora ostavlja između vas, to je njena zainteresovanost veća. Uvijek pustite ženu da vam se prva približi, pa joj onda odgovorite, jer je to sigurana privlačnost.

Ne može da “skine” pogled sa vas

Kontakt očima je siguran znak dopadanja. Što duže traje, to je zainteresovanost veća. Ukoliko malo obratite pažnju, možete da otkrijete da li ženi sijaju oči ili ne, što već može da znači pojačanu strast.

Uvijek stoji “licem u lice” sa vama

Položaj tijela i ruku mnogo govori o onome što osoba “preko puta” želi da vam kaže. Ako žena drži prekrštene ruke, tada hoće da vam saopšti da treba da odustanete. Ali, ako je uvijek okrenuta licem i prednjom stranom tijela ka vama, ne treba da čekate, slobodno joj priđite.

Prva vas zove ili šalje poruke

Zaljubljena žena je spremna sve da uradi da vam stavi do znanja da se “loži” na vas. Čak će da vas zove telefonom, ili da vam piše poruke, ako nema drugi način da kontaktira sa vama. Ukoliko to radi svaki dan, onda vam je sve jasno.

Zacrveni se u vašem prisustvu

Kada flertuje ili kada se seksualno uzbudi, ženi se obavezno “upale” obrazi, vrat i grudi. Ako je sklona tome, možete da primjetite da se jako zacrvenila i to treba da vam bude znak da je potpuno vaša.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender