16. 05. 2021.
Nastupi i ti na OK Festu!

Nastupi i ti na OK Festu!

Nastupi i ti na OK Festu!

Još samo nekoliko dana ostalo je do zatvaranja konkursa za nastup na ovogodišnjem OK Festu, koji će se 01/02/03 jula održati u jedinstvenom i neponovljivom ambijentu nacionalnog parka Sutjeska.

Ukoliko još niste, iskoristite priliku i na zvaničnoj web stranici festivala informišite se o uslovima konkursa i preuzmite prijavu – http://www.okfest.net/zelis-da-nastupis-na-ok-festu/. Popunjenu prijavu i priloge (fotografija benda/izvođača i najmanje 2 autorske numere u mp3 formatu) dostavite na mail još uvijek aktuelnog konkursa okfest.konkurs@gmail.com . Poslednji dan za prijavu je 25. maj.

Ubrzo nakon zatvaranja konkursa, početkom juna biće objavljeni rezultati i imena onih koji će imati priliku da podjele scenu sa najvećim muzičkim imenima u region koji će ove godine zasvirati na Tjentištu.

Podsjećamo vas da su ovogodišnji izvođači na OK Festu Babe – Vlatko Stefanovski Trio – Laibach – Who See – Kolja i grobovlasnici – Bajaga i instruktori – Edo Maajka – Kultur Shock – Viva Vox – ZAA – Dječaci – Artan Lili – Stereo Banana

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender