05. 05. 2021.
FK Borac: Saopštenje za javnost nakon ispadanja iz lige

FK Borac: Saopštenje za javnost nakon ispadanja iz lige

Saopštenje FK Borac: Fuzija sa Krupom nije opcija

Fudbalski klub Borac oglasio se danas saopštenjem za javnost povodom informacija o navodnoj fuziji fudbalskih klubova Borac i Krupa. Saopštenje Vam donosimo u cjelosti.

Proteklih dana u javnosti su se provlačile informacije o fuziji Velikana iz Platonove sa Fudbalskim klubom Krupa iz Krupe na Vrbasu. Ovim putem želimo da obavijestimo cjelokupnu sportsku javnost Banjaluke, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine da spomenuta fuzija sa dotičnim klubom nikada nije ni bila niti će biti opcija dok god Fudbalskim klubom Borac upravlja aktuelno rukovodstvo.

U 90 godina bogatoj istoriji Kluba bilo je mnogo uspona i padova, te ispravnih i loših odluka uprava. Pred aktuelnim rukovodstvom se nalazi mnogo izazova, ali se nećemo baviti prošlošću, već samo budućnošću, odnosno razvojem omladinske škole i domaćeg igračkog kadra sa ciljem stabilizacije kluba i ekspresnog povratka u Premijer ligu BiH, a svoju energiju nećemo trošiti uzalud ni na koga, niti na Savez, niti na bilo koji klub u Republici Srpskoj.

Želimo da poručimo cjelokupnoj javnosti da smo svjesni snage Velikana iz Platonove. Naša ruka je pružena svima, a na drugima je da razmisle i odluče da li žele da je prihvate.

U narednoj takmičarskoj sezoni Republika Srpska će imati samo dva predstavnika u Premijer ligi Bosne i Hercegovine: Radnik iz Bijeljine i Krupu iz Krupe na Vrbasu. Fudbalski klub Borac ovim klubovima želi sve najbolje i poručuje im da im naredne godine dolazi u pomoć.

Na kraju, naglašavamo da ćemo se, ukoliko budemo željeli da se obratimo nekome, to učiniti putem zvaničnog saopštenja za javnost.

JEDAN JE BORAC!

 

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender