09. 05. 2021.
Avdukić se vraća u Borac

Avdukić se vraća u Borac

Avdukić se vraća u Borac

Nekadašnji reprezentativac BiH i dosadašnji golman Radnika Asmir Avdukić, koji je sa ovim klubom osvojio istorijski trofej u Kupu BiH, vraća se na banjalučki Gradski stadion.

Iskusni čuvar mreže ponovo će nastupati za Borac, ovaj put u Prvoj ligi Republike Srpske, a razlozi za ovakvu odluku su isključivo porodični.

”Izaći ćemo u susret golmanu Asmiru Avdukiću, koji s nama ima ugovor na još godinu dana. Izrazio je želju da pređ u Borac zbog supruge i djeteta koji žive u Banjaluci. Želi završiti karijeru u Borcu i valjda imam dovoljno kredita da ga sam pustim da ode”, rekao je u intervjuu za “Glas Srpske” Mladen Krstajić, predsjednik Bijeljinaca.

Avdukić (35) je dres Borca nosio u dva navrata, prvo od 2010. do 2012. godine, kada je otišao na šestomjesečnu avanturu u iranski Persepolis, nakon čega je od ljeta 2012. do jula prošle godine bio član banjalučkih crveno-plavih.

U sezoni 2015/16, koja će zlatnim slovima ostati upisana u istoriju Radnika, za Semberce je odigrao 28 prvenstvenih i četiri kup meča.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender