18. 05. 2021.
Detalji smrti nesrećnog ljubavnika iz Banjaluke

Detalji smrti nesrećnog ljubavnika iz Banjaluke

Detalji smrti nesrećnog ljubavnika iz Banjaluke

O kobnom polnom odnosu 68-godišnjaka i 75-godišnjakinje ovih su se dana raspisali svi mediji u okruženju.

Možda bi sve prošlo kao jedna obična vijest da nesretna žena u panici nije pokušala prikriti kako je umro pa ga je prvo držala satima u kući, zatim ga pokušala obući, baciti tijelo u Vrbas…, a sve kako bi prikrila štа se uistinu dogodilo. Pritom mu je nanijela i povrede koje, na sreću, nije mogao osjetiti, prenosi Fokus.ba

Priča je počela u Novoseliji kod Banjaluke gdje je 68-godišnji penzioner F. G. bio u strastvenom odnosu sa svojom 75-godišnjom komšinicom S. D. Kako bi učinak bio bolji, uzeo je “Viagru”, tablete za potenciju, a upravo su te tablete bile okidač za srčani udar.

– Svi smo bili iznenađeni kada smo vidjeli policiju i pogrebno vozilo u dvorištu komšinice, a još kada su nam rekli da je u njenom dvorištu pronađeno tijelo komšije. Bog neka mu duši oprosti, ali nije mogao ljepše skončati – ispričao je prijatelj pokojnika.

Ipak, događaji poslije smrti i nisu bili tako lijepi. Žena je odvukla tijelo svog ljubavnika do zida koji njeno dvorište odvaja od Vrbasa i prijavila da ga je pronašla mrtvog. To je pokrenulo opsežnu policijsku istragu, a ona je ispričala da je komšija vjerovatno došao pecati ribu i da je na taj način umro.

Priča je istražiocima od početka bila sumnjiva jer su na glavi nesretnog čovjeka uočene povrede. Zatražena je obdukcija kojom je utvrđeno da je imao i prelom vratne kičme. S. D. je zatim privedena pa se ispostavilo da je pomjerala tijelo i da je s njim vodila ljubav u trenu kada je preminuo.

– Uhvatila ju je panika i ništa nije željela prijaviti policiji. Više od 24 sata tijelo je držala u kući i u nedjelju naveče ga je obukla i odvukla do zida u dvorištu, tvrdi izvor iz policije.

Mještani ženu smatraju za svoje godine iznimno atraktivnom, stoga ih ne čudi što je njihov sad već pokojni komšija bacio oko na nju. Ona živi na relaciji Švedska – Banja Luka, a nakon svega sklonila se kod sestre u Visoko da bi se smirila.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender