16. 05. 2021.
FK Borac: Saopštenje za javnost nakon ispadanja iz lige

FK Borac: Saopštenje za javnost nakon ispadanja iz lige

Borac organizuje donatorsko veče, cilj je da se prikupi 400.000 KM

Fudbalski klub Borac 17. juna će na Gradskom stadionu održati donatorsko veče na koje će pozvati brojne privrednike iz Banjaluke, a čelnici ističu da je cilj skupljanje 400.000 KM. Banjalučani će se naredne sezone takmičiti u Prvoj ligi Republike Srpske i nadaju se da će u borbi za ekspresan povratak u BHT Premijer ligu imati podršku privrednika iz Grada na Vrbasu.

U cilju toga 17. juna će u šatoru na stadionu biti organizovano donatorsko veče na koje će biti pozvano 350 zvanica. “Veče ogranizujemo u sklopu proslave 90 godina kluba i želimo da svima predstavimo koncept ‘sve jači i jači Borac’.

Cilj je da prikupimo 400.000 KM kako bi se olakšao rad kluba u budućnosti. Novac bi bio utrošen na modernizaciju stadiona, rješavanje nekih dugova iz prošlosti kao i pravljenje budžeta za narednu sezonu”, rekao je Dejan Kusturić, predsjednik kluba i dodao da su dolazak već potvrdili brojni privrednici.

Kusturić je istakao da očekuje podršku i određenih političkih struktura, ali da klub mora da ostane apolitičan i da je primarni cilj saradnja sa privrednicima.

(Nezavisne)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender