13. 05. 2021.
Cjelodnevna žurka u subotu na Banj brdu: „Budi dio prirode, slušaj domaće“

Cjelodnevna žurka u subotu na Banj brdu: „Budi dio prirode, slušaj domaće“

Cjelodnevna žurka u subotu na Banj brdu: „Budi dio prirode, slušaj domaće“

Cjelodnevni događaj „Budi dio prirode, slušaj domaće“ će se održati u subotu 28. maja, 2016. godine, na Banj brdu.

Događaj obuhvata bogat program za sve generacije, sa različitim sadržajima za sve posjetioce. Fitness programi za djecu i odrasle, koncerti brojnih banjalučkih muzičara, kao i interaktivni sadržaji, činiće 12 sati odlične zabave u prirodi.

Početak je tačno u podne, a završetak u ponoć. Za odličan zvuk su zaduženi bendovi Sopot, Alexandria, Brutal Protest, Balkan express, Tupas mene, Shanghai Street Fight, Lady D. Odličan humor je neizostvan uz nastup AKT Alija Sirotanović, a DJ Filip A će napraviti sjajnu party atmosferu.

Petar Topalović, frontmen i osnivač benda Sopot istakao je kako je posebno ponosan što postoji podrška domaćim muzičkim snagama i što banjalučka muzička scena živi. „Drago mi je da kao predstavnik muzičke scene u ovom gradu mogu izraziti svoje zadovoljstvo zbog organizacije ovakvog događaja. Bend Sopot proslavlja ove godine deset godina postojanja i ovo je idealna prilika da obradujemo i poklonike naše muzike. Ovo će biti i jedinstvena prilika da se družimo i sa drugim kolegama muzičarima“.

Tibor Tišma, frontmen benda Alexandria je poručio: „Ovako nešto se veoma rijetko dešava u našem gradu i samim tim daje mnogo veći značaj svemu. Odlično je zamišljen koncept koji na prvom mjestu promoviše domaću muzičku snagu, te pomaže bendovima i predstavlja publici domaću muziku. Alexandria će ubrzo da objavi novi album pod nazivom “Vrzino Kolo” i iskoristićemo ovaj događaj da predstavimo publici novi materijal. Jedva čekamo da svirka počne, i da se pokažemo u najboljem svjetlu.“

Nikola Kužet frontmen benda Shanghai Street Fight je istakao: „Mi ćemo na koncertu predstaviti dvije potpuno nove pjesme koje publika do sada nije čula. Već nekoliko mjeseci nismo nastupali, jer smo vrijedno radili na novom materijalu, tako da pucamo od energije i želje za dobrom svirkom i publikom.“

Za sve posjetioce je organizovan besplatan prevoz autobusom od gradske pošte u centru grada do restorana Novak na Banj brdu. Prva vožnja je u 11:30, zatim autobus ide na svakih sat vremena.

Budi dio prirode 1

Ovaj jedinstven događaj je omogućila kompanija Molson Coors i Jelen pivo uz podršku grada Banjaluka i Turističke organizacije grada Banjaluka i domaćeg trgovačkog lanca mojMarket.

Kompanija Molson Coors i Jelen pivo godinama ulažu značajna sredstva u podršku domaćoj muzičkoj sceni i lokalnoj zajednici, a ovaj događaj je samo uvod u nove projekte koji tek predstoje. Iz ove kompanije poručuju da su pripremili mnogobrojne interaktivne sadržaje, ali i poklone za posjetioce na samom događaju.

Banjalučki mojMarket podržava aktivnosti koje za cilj imaju aktivno učešće lokalnog stanovništva u manifestacijama i događajima koji promovišu zdrav način života. Za sve prisutne su pripremili osvježavajuće voćne pakete, besplatnu masažu, dječije školice sporta i step aerobik, kao i mnoge druge sadržaje.

Podrškom događaja „Budi dio prirode, slušaj domaće“, šaljemo snažnu poruku da svi trebamo čuvati prirodu, razvijati lokalnu zajednicu, promovisati zdrave stilove živote i podržati domaću muzičku scenu. Izuzetno nam je drago što smo dio ove pozitivne društveno odgovorne akcije, koja doprinosi unapređenju životne sredine, kulture, umjetnosti i sporta grada Banjaluke, poručuju organizatori.

Više informacija svi posjetioci mogu pronaći na Facebook event-u „Budi dio prirode – slušaj domaće“.

PODSJEĆAMO: Kontakt radio uživo prenosi sve koncerte sa Banj brda! Čujemo se i vidimo u subotu.                                                                                                                         

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender