18. 05. 2021.
Cjelodnevna žurka u subotu na Banj brdu: „Budi dio prirode, slušaj domaće“

Cjelodnevna žurka u subotu na Banj brdu: „Budi dio prirode, slušaj domaće“

9 razloga da subotu provedete na Banj brdu i 1 da ostanete kod kuće

Cjelodnevni događaj „Budi dio prirode, slušaj domaće“ će se održati u subotu 28. maja, 2016. godine, na Banj brdu. Događaj obuhvata bogat program za sve generacije, sa različitim sadržajima za sve posjetioce. Evo razloga zašto bi trebalo da se pojavite na Banj brdu u subotu, a tu je i jedan jedini razlog koji će vas utješiti ako ne dođete.

  1. Banj brdo je najljepše i najbliže gradsko izletište koje se polako pretvara u uređenu rekreativnu zonu očuvane prirode koju masovno posjećuju Banjalučani, a sve više i turisti koji dolaze u Banjaluku.
  2. Meteorolozi za sutra najavljuju lijepo vrijeme i to je idealna prilika da iskoristitite sunčan dan u prirodi. I ne samo to – gore možete stići autobusom koji kreće od glavne pošte u centru grada. Prvi polazak je u 11:30, a nakon toga polasci su svakog sata.
  3. Na Banj brdu će se okupiti najmanje par stotina a vjerovatno i mnogo više ljudi i ogromna je šansa da dan provedete u druženju sa vašim prijateljima.
  4. Sutra na Banj brdu održaće se zajednički koncert nekoliko banjalučkih bendova koje inače slušate po kafanama ili drugim prostorima u gradu, a ovo je jedinstven slučaj da ih čujete po danu, na suncu, na svježem vazduhu.
  5. Točiće se „Jelen“ pivo, i pripremaće se ukusna hrana
  6. Nastupaju „Sirotanovići“
  7. Organizovane su radionice u prirodi
  8. Možete osvojiti nagradu učestvujući u nekoj od nagradnih igara.
  9. Kontakt radio uživo prenosi koncerete, naša ekipa će biti ba Banj brdu gdje ćemo imati svoj press-korner i možete da nas upoznate uživo.
  10. Deveti razlog je ujedno i jedini zbog kojeg možete ostati kod kuće – slušajte prenos uživo na Kontakt radiju i livestream koji možete naći na portalu mojKontakt.com.
Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender