17. 05. 2021.
Banjaluka: Počinje gradnja novog tržnog centra City Mall

Banjaluka: Počinje gradnja novog tržnog centra City Mall

Banjaluka: Počinje gradnja novog tržnog centra City Mall

Ove sedmice su krenuli pripremni radovi na izgradnji dugo iščekivanog tržnog centra City Mall-a, a koji će se nalaziti u ulici Vase Pelagića. Tokom maja završeni su svi administrativni preduslovi za početak radova, te se odmah i kreće u realizaciju projekta.

City Mall će imati 54.600 kvadratnih metara bruto izgrađene površine, sa 20.000 kvadratnih metara prodajnog prostora raspoređenog na četiri nivoa.

„Ovaj tržni centar će biti prvi i najveći centar u banjalučkom regionu sa cjelokupnim sadržajem namijenjenim za cijelu porodicu“, izjavila je Danijela Risović, direktor City Mall-a.

Na dva nivoa će se nalaziti prodajni prostor sa internacionalnim i domaćim robnim markama, a na trećem i četvrtom nivou će se nalaziti sadržaji prodajno-zabavnog karaktera, sa kino salama i ugostiteljskim sadržajima.

City Mall će imati i tri nivoa podzemnih garaža. Grad Banjaluka će ovim konačno dobiti jedan savremeni tržni centar kakav imaju svi gradovi u regionu i u svijetu.

Obzirom na centralnu lokaciju, City Mall će postati novo mjesto okupljanja, kupovine i zabave, ali i centar kulturnog, turističkog i društvenog razvoja.

Projekat City Mall ima višestruki značaj za Banjaluku, jer će realizacija ovako sveobuhvatnog projekta omogućiti povećanje radnih mjesta, proširenje poslovanja mnogim domaćim izvođačima i poslovnim partnerima, kao i značajan priliv u budžet našeg grada. Planiran završetak radova je kraj 2018.godine.

(Nezavisne)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender