17. 05. 2021.
Ko je najvjerniji znak u horoskopu?

Ko je najvjerniji znak u horoskopu?

Ovi znakovi su idealni za brak

Ako stanete pred oltar sa ovim muškarcima, vi ste prava srećnica.

Iako nije pravilo, velike su šansa da će pripadnici ova tri horoskopska znaka učiniti svoju suprugu srećnom:

Lav

Pripadnik ovog znaka je suprug koji zahtijeva puno pažnje, a ukoliko želi on može biti najbolji suprug na svijetu. On mora znati da je suprugi prioritet tako da mu ona dokazuje koliko ga voli i želi. Kao partner nije rigorozan i dosta je empatičan, a obično s njim stvari ostaju onakvima cijeli život kako ih već na samom početku postavite. Zapravo je pravo dijete koje voli da se zabavlja, pa želi ženu koja u sebi ima dozu sponatanosti i zaigranosti.

Riba

Pripadnik ovog znaka je kao stvoren za supruga – sposoban je da se posveti ženi koju voli i da joj svu ljubav svijeta ne strahujući da li to ugrožava njegovu muškost i da li ga to čini slabim. Rado provodi vrijeme sa porodicom, a jedan je od onih za koje je najmanje vjerovatno da će prevariti. Ipak, isti angažman traži i s druge strane – želi ženu koja mu zna pokazati koliko joj je stalo u svakodnevnom životu. Svađe ne trpi i vrlo je miroljubivo nastrojen, a ako ga nešto muči najčešće skuplja frustracije dok ne “pukne”.

Bik

Pripadnik ovog znaka se obično ženi tek nakon što ima sve preduslove – posao, određene godine, riješeno stambeno pitanje, a zasnivanje porodice ga može prije natjerati u brak. On je odan suprug posvećen porodici, a obično je nježan i dobroćudne naravi. Nije baš angažovan u kućnim poslovima, ali to nadoknađuje napornim radom na poslu. Traži ženu s visokim libidom, jer je vrlo strastven. U braku se često udeblja, pa ga treba podsticati na kretanje i dijetu.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender