18. 05. 2021.
Bajaga vas poziva na OK Fest!

Bajaga vas poziva na OK Fest!

Bajaga vas poziva na OK Fest!

OK Fest na Tjentištu (NP Sutjeska) i ove godine 1, 2. i 3. jula garantuje najbolji provod uz fenomenalne domaće i regionalne bendove koji će se publici predstaviti na dva stejdža, a jedan od izvođača koji će nastupiti na OK Festu je sastav Bajaga i Instruktori.

“Za vas imam jednu dobru vest, na Tjentištu da je OK Fest”, ovim riječima i u svom maniru Momčilo Bajagić Bajaga, frontmen sastava Bajaga i instruktori je pozvao sve ljubitelje dobre zabave, prirode i muzike na ovogodišnji treći po redu OK Fest!

Bajagi nije bilo teško, pa je sa zadovoljstvom osmislio kratki poziv u vidu pjesme i uz zvuke gitare: “Sunce, šuma, zdravlje, priroda, muzika i mnogo provoda – dovoljno razloga da dođete na OK Fest” poručio je Bajaga.

Nastup sastava Bajaga i instruktori zakazan je za 2. jul, a zajedno sa njim na “mejn stejdžu”  nastupiće i “Kolja i grobovlasnici” kao i crnogorski hip hop sastav Who See. Pored ovih sjajnih muzičara publiku će na Tjentištu u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode NP Sutjeska tokom tri dana trajanja festivala zabavljati i Edo Maajka, Kultur Shock, Viva Vox, ZAA, Dječaci, Artan Lili, Streo Banana. Nakon završetka programa na “mejn stejdžu” zabava se nastavlja na OK stejdžu OK kampa, gdje će publiku do ranih jutarnjih časova zabavljati DJ Kawair (Mika/Sopot), DJ BDAT DZUTIM (Timbe/Bad Copy) i DJ Coyote (Eyesburn).

Prijatelj ovogodišnjeg OK festa je kompanija m:tel.

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender