09. 05. 2021.
Prijedor: Svadba na kamionu!

Prijedor: Svadba na kamionu!

Prijedor: Svadba na kamionu!

Nesvakidašnja situacija u Prijedoru.

Naime, jedan Prijedorčanin je odlučio da dio svojih gostiju na svadbenom veselju, preveze na kamionu/šleperu sa „labudicom“.

Na dijelu, zastavama „okićenog“ kamiona koji, uobičajeno, na „labudici“ prevozi veće građevinske strojeve/radne mašine ili manje kamione, nalazilo se 20-ak gostiju, stolovi sa posluženjem kao i neizostavni harmonikaš.

Vesela kolona svatova sa neobičnim prevoznim sredstvom za ovu priliku praćena kolonom od 20-ak auta krenula je iz naselja Tukovi, a koja je bila njihova konačna destinacija, nismo uspjeli saznati.

Na nesreću svatova koji su bili atrakcija tokom prolaska kroz grad, na „banjalučkoj“ raskrsnici ih je zaustavila policija koja im nije dozvoljavala dalji nastavak vožnje u ovom „aranžmanu“ jer su (ne)opravdano smatrali da je bezbjednost učesnika saobraćaja ugrožena, kako onih na kamionu, tako i ostalih.

Dok je trajala ova neobična situacija, stvorila se gužva iz pravca grada prema naselju Urije i “banjalučkoj” a kolona se protezala do “keksare”, odnosno do glavne pošte.

(Prijedordanas.com)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender