05. 05. 2021.
Premijerno na našem portalu video spot Natalije Havralenko

Premijerno na našem portalu video spot Natalije Havralenko

Premijerno na našem portalu video spot Natalije Havralenko

Mlada kantautorka Natalija Havralenko najavila je novi singl i video spot „Sve“  koji ćete moći premijerno pogledati na našem portalu sutra 2. jula u 21h.

Pomenuta pjesma je nastala još prije dvije godine, ali je Natalija čekala pravi trenutak za predstavljanje pjesme javnosti. „Ideja za pjesmu „Sve“ nastala je prije više od dvije godine. Sjećam se da sam se probudila i uz kafu sjela za klavir već imajući melodiju u glavi. Dugo sam pokušavala da napišem odgovarajući tekst. Kada sam završila tekst i snimila prvi demo, shvatila sam da me napustilo razočarenje koje sam u tom periodu osjećala“, kaže Natalija.

Lokacija za snimanje spota je bila autentična, dok je ekipa na setu vrijedno radila cijeli dan. Režiser spota Mladen Marijanović je predložio da se snimanje realizuje u vili zvanoj „Radetića kula“ u Prijedoru, a magija ove posebne i pomalo mistične kuće oduševila je i Nataliju.

„Kada sam pogledala kratki dokumentarac o vili zvanoj „Radetića Kula“ bila sam u potpunoj nevjerici. Kula je sagradjena 1883. godine, posjeduje ogromnu biblioteku i čuva prvi klavir koji je zasvirao u Prijedoru. Bila sam presrećna kada nam je vlasnik dopustio da snimamo video u Kuli. Nadam se da će ovaj video spot privući pažnju na prelijepu kuću kojoj prijeti urušavanje, jer je od ogromnog kulturološkog značaja“ ističe pjevačica.

Imajući u vidu samu lokaciju koja je posebna sama po sebi, Natalija je imala želju da styling u spotu bude kombincija modernog i vintage stila. Ovog puta je sarađivala sa dizajnerkom Jelenom Savić, koja je uvažila i neke od Natalijinih ideja, kako bi kostimi izgledali upravo onako kako bi što bolje prezentovali i samu priču koja je zamišljena u spotu. Za šminku je bila zadužena Jelena Bogojević, dok je frizuru radila Daliborka Nedić. Natalija ističe da je ovo izuzetno uzbudljiv period u njenom životu.

„Jedva čekam da vidim reakcije publike, na pjesmu i video spot. Zanima me da li će i njih poput mene dirnuti i probuditi iskrene emocije“, istakla je Natalija i dodala da je ovo tek početak njenog autorskog rada.

Pored premijere video spota na portalu mojKontakt.com, pjesmu ćete moći slušati na Kontakt radiju a i na našem podkanalu #SamoBL koji možete pronaći na portalu.

Da podsjetimo, Kontakt radio u subotu je pustio u emitovanje svoj podkanal #SamoBL na kome možete slušati samo muziku izvođača sa banjalučke muzičke scene.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender