09. 05. 2021.
Prijedor: “Papa Joe” demantuje Artmanovu

Prijedor: “Papa Joe” demantuje Artmanovu

Prijedor: “Papa Joe” demantuje Artmanovu

Nakon jučerašnjeg pisanja o incidentu u prijedorskom restoranu “Papa Joe”, kada osoblje restorana navodno nije htjelo da posluži bivšeg portparola haškog tužioca Florans Artman – o čemu je pisao i Atvbl.com – digla se velika medijska prašina. Zvaničnim saopštenjem su reagovali i iz “Papa Joe”-a. Saopštenje prenosimo u cijelosti.

“Poštovani gosti, povodom jednostranih novinarskih objava, a u vezi Florans Artman objavljujemo zvanično saopštenje.

“Prilikom posluživanja gospođa Florans Artman je pokušala našem konobaru da stavi bijelu traku na ruku a on ju je upozorio da to ne radi jer u našem restoranu nisu dozvoljena nikakva politička ili nacionalna okupljanja i dešavanja i da takvi neće biti posluženi. Ona je potom vidno iznervirana govorila kako mi ne poštujemo ljudska i građanska prava, a usput se osvrćući na naš školsko-obrazovni sistem koji ona smatra nedovoljno edukativnim.

“Naš restoran postoji i radi 17 godina i upošljava radnike svih vjeroispovjesti i nacija, a poznat je po tome da u njemu nikada nije zabilježen nijedan incident, što naši gosti znaju i uvijek nam se vraćaju.

“Poručujemo gospođi Florans Artman (a koja je pravosnažno osuđena pred Haškim Tribunalom) i njoj sličnim inostranim dobročiniteljima, koji žele da nas uče čije su žrtve veće i čije suze više bole, da u našoj kući NISU DOBRODOŠLI.

“Uz dužno poštovanje i pietet prema svim žrtvama rata, restoran ‘Papa Joe’”, zaključuje se u saopštenju iz prijedorskog restorana.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender