17. 05. 2021.
Turistički novinari iz svijeta dolaze u Banjaluku

Turistički novinari iz svijeta dolaze u Banjaluku

Turistički novinari iz svijeta dolaze u Banjaluku

Članovi Svjetske asocijacije profesionalnih turističkih novinara, na čelu sa predsjednikom Tižani Hadadom iz Tunisa, boraviće od sutra do 5. juna u Banjaluci.

Novinarima će tokom boravka u Banjaluci biti predstavljene turističke destinacije grada, koje će po povratku u matične zemlje oni medijski predstaviti.

Iz Turističke organizacije grada Banjaluka saopšteno je da je, programom obilaska, za 25 novinara iz Tunisa, Slovačke, Rusije, Rumunije, Bugarske, Srbije i zemalja regiona, predviđen obilazak zanimljivih turističkih lokacija u Banjaluci i okolini.

“Gosti će imati priliku da se upoznaju o kulturno-istorijskim, religijskim i tradicionalnim vrijednostima turističke ponude najvećeg grada Srpske. Nezaobilazne su i adrenalinske destinacije kao što su kanjon Vrbasa, noćni rafting i vožnja dajakom”, navedeno je u saopštenju.

Svjetska asocijacija profesionalnih turističkih novinara i pisaca je najstarije međunarodno udruženje turističkih novinara, koje je osnovano 1954. godine u Parizu, sa misijom da promoviše putovanja, različita odredišta i kulture, nove trendove, napuštanje predrasuda, uspostavljanje prijateljstva i toleranciju.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender