09. 05. 2021.
Kultur Shock: “Nigdje nije ljepše nego na Tjentištu”

Kultur Shock: “Nigdje nije ljepše nego na Tjentištu”

Kultur Shock: “Nigdje nije ljepše nego na Tjentištu”

Na Tjentištu sam bio mnogo puta, kao pionir, kao omladinac, kao muzičar, kao student, Tjentište je moje, sve ono što mi je najdraže vežem za Tjentište, Tjentište je moja mladost” ovim riječima frontmen benda Kultur Shock, Srđan Jevđević poznatiji kao Đino se prisjeća Tjentišta i obećava da će nastup ovog benda biti drugačiji nego ostali.

Iz ovog benda poručuju da sviraju svaku pjesmu kao da im je zadnja, obećavaju na svom nastupu 130% sirove energije, direktno u glavu te ističu da su posebno ponosni što su još uvijek mnogo bolji bend uživo nego na pločama a to je kako kažu karakteristika samo dobrih bendova. “Narode narode dođite na OK Fest jer nigdje nije ljepše nego na Tjentištu” poručio je Đino iz Kultur Shocka.

Nastup sastava Kultur Shock zakazan je za 3.jul a zajedno sa njim na main stage-u nastupiće i Edo Maajka i hor Viva Vox.

Pored ovih sjajnih muzičara publiku će na Tjentištu u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode NP Sutjeska tokom tri dana trajanja festivala zabavljati i Kolja i Grobovlasnici, Bajaga i Instruktori , Vlatko Stefanovski, Laibach, Babe, Who See, ZAA, Dječaci, Artan Lili, Stereo Banana.

Nakon završetka programa na main stage-u zabava se nastavlja na OK stage-u OK kampa, gdje će publiku do ranih jutarnjih časova zabavljati DJ Kawiar (Mika/SOPOT), DJ BDAT DZUTIM (Timbe/Bad Copy) i DJ Coyote (Eyesburn), a od ove godine publika na OK Festu moći će se opustiti uz zvuke džeza i klasične muzike. Naime, ljubitelji dobrog zvuka imaće priliku da uživaju uz East time, Jazz Poesy Cabaret, Combine Quartet, Flutete, Libertango, Bambus.

Prijatelj ovogodišnjeg OK festa koji nas 01/02/03 jula prati na Tjentištu je kompanija m:tel.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender