09. 05. 2021.
Osnovce na ekskurziji odveli u posjetu Ceci

Osnovce na ekskurziji odveli u posjetu Ceci

Osnovce na ekskurziji odveli u posjetu Ceci

Đaci trećeg razreda OŠ “23. oktobar” iz Sremskih Karlovaca su tokom jednodnevne ekskurzije u Beogradu odvedeni u “posjetu kući Svetlane Ražnatović”, piše 021.rs.

Poznata folk pjevačica se s “mališanima družila, a na poklon im je dala potpisan CD”, prenosi sajt novosadskog radija.

Kako se navodi, o događaju je redakciju obavijestio jedan roditelj, koji je rekao da njegovo dijete nije vaspitano tako da “zna ko je Ceca, pogotovo ne da se takvoj osobi divi i traži od nje autogram”.

“Na moje pitanje kako je bilo na ekskurziji, prvo što mi je rekla je da su bili kod Cece u kući, da je kuća ogromna, da su dobili autogram i CD lično od nje”, kaže ovaj roditelj.

U dogovoru sa školom i prema planu puta trebalo je da djeca posjete Zoološki vrt, Avalski toranj, Muzej vazduhoplovstva i stadion Crvene zvezde.

Prema riječima njegovog djeteta, ali i još nekolicine vršnjaka koje je, kako tvrdi, zvao, tri učiteljice koje su vodile djecu na ekskurziju dosjetile su se da bi bilo zanimljivo da probaju da posjete i Cecinu kuću, koja se nalazi pored Marakane.

“U početku sam mislio da je šala, ali sam shvatio, znajući svoje dijete, da ipak govori istinu. Naravno da je većina djece i roditelja sa oduševljenjem, a ne sa nevjericom kao ja, dočekala priču o toj posjeti, jer živimo u takvom društvu gdje je sve naopako, ali moje dijete i ja ne dijelimo to oduševljenje”, jasan je on.

Za 021 dodaje i da je jutros lično pozvao direktora škole, koji mu je objasnio da su učiteljice Cecu “vjerovatno srele na parkingu”, a kako tvrdi, nakon toga je počeo da ga vrijeđa.

I redakcija 021 pokušala je da stupi u kontakt s direktorom škole “23. oktobar” Goranom Maravićem, ali je on spustio slušalicu nakon što je čuo razlog poziva.

Načelnik školske uprave za Južnobački okrug Jovan Vukčević rekao je za 021 da ne može da komentariše slučaj o kome nema sve potrebne informacije, ali je napomenuo da nijedna škola ne smije da odstupa od utvrđenog plana ekskurzija.

(ATV)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender