09. 05. 2021.
Krupa tražila da igra na Gradskom stadionu

Krupa tražila da igra na Gradskom stadionu

Krupa tražila da igra na Gradskom stadionu

Rukovodstvo banjalučkog Borca odbilo je zahtjev novog šampiona Republike Srpske i člana Premijer lige BiH Krupe za korišćenje Gradskog stadiona.

Krupa želi fuziju sa Borcem – Borac neće. Krupa želi na Gradski stadion – Borac ne da!

Zategnuti odnosi Borca i Krupe dodatno su pogoršani nakon jučerašnje sjednice Upravnog odbora “Velikana iz Platonove ulice”.

Iako su iz redova Krupe nagovještavali da od Borca neće tražiti ustupanje Gradskog stadiona, kako bi na njemu igrali mečeve bh. elite, a sve zbog novinskih spekulacija da je Krupa kriva za ispadanje Borca iz Premijer lige, to se ipak desilo.

Rukovodstvo novog šampiona Republike Srpske i budućeg člana Premijer lige BiH zatražilo je od Borca ustupanje Gradskog stadiona, ali je ovaj zahtjev odbijen, tako da će ekipa iz Krupe na Vrbasu morati da potraži drugi stadion za domaće mečeve u debitantskoj sezoni u najvišem rangu bh. fudbala.

“Upravni odbor Fudbalskog kluba Borac održao je vanrednu sjednicu, na kojoj je donesena odluka o odbijanju zahtjeva Fudbalskog kluba Krupa za korištenje Gradskog stadiona u narednoj takmičarskoj sezoni. Naime, klub iz Krupe na Vrbasu je u tek završenoj sezoni osvojio prvo mjesto u Prvoj ligi Republike Srpske i samim tim izborio nastup u Premijer ligi i s tim u vezi, čelnici spomenutog kluba su uputili zahtjev za izdavanje saglasnosti o korištenju zdanja u Vladike Platona 6 za domaće premijerligaške mečeve, ali je uprava Velikana iz Platonove zahtjev novog premijerligaša odbila”, navodi se u saopštenju Borca.

Ranije je najavljeno da će Krupa prijaviti stadione u Prijedoru i Gradišci, kao alternative Gradskom stadionu u Banjaluci.

(Mondo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender