16. 05. 2021.
Trifunović i Đuričko sinhronizuju “Ledeno doba”

Trifunović i Đuričko sinhronizuju “Ledeno doba”

Trifunović i Đuričko sinhronizuju “Ledeno doba”

Ovog ljeta u bioskope siže novo poglavlje poznate animirane franšize – “Ledeno doba: Veliki udar”, a poznati srpski glumci Nikola Đuričko, Sergej Trifunović i Srđan Miletić učestvuju u sinhronizaciji.

Studio “20th Century Fox” je i ovoga puta povjerio uloge glumcima koji su već pozajmljivali glas akterima u prethodnim dijelovima ovog animiranog filma. Glas glavnom junaku, mamutu Meniju, pozajmio je Nikola Đuričko, omiljenog lenjivca Sida igra Srđan Miletić, Voja Brajović je ponovo tigar Dijego, a Isidora Minić sihronizuje mamuta Eli.

Novom liku, hrabrom i opasnom dinosaurusu Gevinu, glas je pozajmio Sergej Trifunović, Maša Dakić je oživjela ćerku mamuta Menija i Eli – Breskvicu, a Duda Stojanović tumači lik Sidove babe.

Rediteljka sinhronizacije animiranog filma “Ledeno doba: Veliki udar” je Iva Milošević.

U petom nastavku svima poznati junaci bore se da spriječe smak svijeta od asteroida koji uništavaju Zemlju. Čitavu seriju nesrećnih događaja, kao i uvijek, pokreće vjeverica Skret. Njegova epska potraga za odbjeglim žirom će ga katapultirati u svemir, gdje će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prijete uništenju cijelog svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Meni, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender