06. 05. 2021.
Banjaluka: Besplatan kurs “Internet marketing”

Banjaluka: Besplatan kurs “Internet marketing”

Banjaluka: Besplatan kurs “Internet marketing”

Gradska razvojna agencija Banja Luka poziva sve zainteresovane da se prijave na besplatan kurs “‘Internet marketing”. Cilj kursa jeste da polaznici nauče kako da poboljšaju promociju poslovanja. Polaznici će kroz kurs naučiti kako da vode svoju internet marketing kampanju uz pomoć dostupnih alata.

Danas se većina poslovanja vodi putem ineterneta, te je neophodno koristiti internet marketing kao isplativ vid marketinga. Uz pomoć stručnih predavača, oni koji budu pohađali kurs naučiće kako da, u skladu sa marketing strategijom svog preduzeća, postave ciljeve internet marketinga i definišu ciljnu grupu ljudi kojima se obraćaju i kako da im se, uz pomoć informacionih tehnologija, obrate na pravi način.

Program obuke se realizuje u saradnji sa Centrom za informatički razvoj „Infoars“ iz Banje Luke. Kurs će trajati 25 školskih časova. Mjesto održavanja kursa je Gradska razvojna agencija, Ulica Prve krajiške brigade br. 1, na Starčevici. Tačni termini i imena polaznika će biti objavljeni nakon završetka konkursa i odabira kandidata.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti uz pomoć prijavnog obrasca koji možete pronaći na internet stranici Gradske razvojne agencije – www.cidea.org. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti Gradskoj razvojnoj agenciji Banja Luka,Ulica I krajiške brigade NO 1 ili na telefon +387 (51) 394-251, kao i na e-mail adresu info@cidea.org . Kontakt osoba je Ivan Babić, a konkurs će biti otvoren do popune predviđenih mjesta.

Kompletan poziv možete pogledati ovdje.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender