09. 05. 2021.
“Punjena kokoška”: Seksi igrica među tinejdžerima u Srbiji!

“Punjena kokoška”: Seksi igrica među tinejdžerima u Srbiji!

“Punjena kokoška”: Seksi igrica među tinejdžerima u Srbiji!

Slučaj učenice stare 13 godina koja je ostala u drugom stanju i nije znala da objasni ko je otac djeteta otkrio je da je u Srbiji među tinejdžerima popularna seksi igra u kojoj učestvuje veći broj njih.

Kako piše “Telegraf” nakon iscrpnog razgovora sa djevojčicom, otac i ginekolog su došli do saznanja o strašnoj igri koja je popularna u Srbiji.

“Ćerka se žalila na bolove u stomaku. Otišla je kod ljekara, ispostavilo se da je trudna, pa je upućena na ginekološki pregled. Kada smo je pitali kako se to desilo i ko je otac djeteta, samo je odmahivala glavom”, rekao je zabrinuti otac i dodao da je njegova ćerka na kraju priznala da među vršnjacima postoji jedna aktuelna “igra”, i da je ona učestvovala u njoj.

Takozvana “punjena kokoška” je “igra” u kojoj učestvuje pet dječaka i pet djevojčica. Oni se nalaze u stanu nekog od njih, onog čiji roditelji neće biti tu cijelo veče. Djevojčica koja bude izabrana treba da zadovolji svih pet dječaka, a ako ne uspije, onda mora da “plati kaznu” – da bude njihova “žrtva” sa kojom će svi oni imati seksualne odnose, jedan za drugim.

“Ja sam u šoku. Ona ne zna ko je otac djeteta, jer su svi dječaci imali seks sa njom. Navodno tinejdžeri pikiraju prazan stan, pa kada odu nečiji roditelji negdje okupe se i igraju ovu strašnu igru, koja mora da se zaustavi”, rekao je zabrinuti otac koji ne zna šta će da radi i kome da se obrati.

Sociolog Ratko Božović kaže za “Telegraf” da je porodica potpuno propala, da nije ni tradicionalna ni moderna, i da djeca nikada nisu vodila ovoliko raskalašan život.

“Sve im je dostupno, jer roditelji rade od jutra do sutra. Ovo je definitivno društvo u kojem vlada haos, bezakonje, morala nema. Ljudi se uče bezobrazluku, jer se i kroz rijalitije podstiče sve: nasilje, seks, živi se danas i ne razmišlja o sutra. Ono što se ne smije zanemariti je da u Srbiji ima puno nepismenih, a od nepismenih djeca ne mogu da budu drastično drugačija”, rekao je Božović, i dodao da više nema zdravog odrastanja.
Psiholog Aleksandar Šibul smatra da je ovaj problem uzeo velike razmjere zbog uticaja grupe i niskog samopoštovanja.

“Djeca nisu emotivno ispunjena. Porodica im nije dala dobar primjer, hoće da se dokažu i misle da ukoliko pristanu na sve što se od njih traži, vršnjaci će ih tada prishvatiti. Među djecom vlada velika nesigurnost, a zbog nje dolazi do sličnih problema. Uvijek će postojati takve osobe u društvu, to je slično kao i sa prostitucijom, koja je u društvu otkad je svijeta i vijeka. Možda bi rješenju problema pomogao preventivni rad, priča o seksualnosti”, rekao je Šibul, koji se složio sa Božovićem da je djeci danas sve dostupno, i da samo jednim klikom dolaze do pornića.

(Alo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender