17. 05. 2021.
Izrešetan Srbin: Nije dopustio ćerki da se uda!

Izrešetan Srbin: Nije dopustio ćerki da se uda!

Izrešetan Srbin: Nije dopustio ćerki da se uda!

Boban K. (43), koji živi i radi u Njemačkoj, ubijen je u četvrtak ujutru u Hamburgu, kada je u njega pucano iz drugog automobila. Srbin je stradao u krvavom obračunu dvije porodice, pošto je ćerka htjela da se uda protiv njegove volje.

Boban je sjedio u parkiranom „mercedesu“ u naselju Harburg kad je pored njega iznenada zakočio „fijat 500“ s dvojicom nepoznatih muškaraca. Jedan od njih pucao je kroz prozor, a prema riječima svjedoka, ispaljena su dva hica.

Obračun u policiji

Kako kažu očevici, jedna žena je izašla na ulicu i plakala pokušavajući da dođe do Bobana.
“Žena je sva unezvjerena išla po ulici i vikala: „To je moj sin, to je moj sin!“ kaže jedan od prolaznika koji se zatekao na mjestu zločina.

žBoban K. bio je otac četvoro djece, a bavio se trgovinom sekundarnim sirovinama i otpadom. Komšije kažu da je bio vrijedan čovjek i dobar otac, koji bi sve učinio za svoju djecu. Pretpostavlja se da je u pitanju obračun dvije porodice, jer je ćerka ubijenog Bobana htjela da se uda protiv očeve volje. Zbog toga je već bilo sukoba između Srbina i oca nesuđenog mladoženje. Da postoji netrpeljivost između tih porodica, pokazalo je i to što se u policijskoj stanici u kojoj su srele umalo nije došlo do fizičkog obračuna. Porodica ubijenog, koja živi blizu mjesta ubistva, sklonjena je na sigurno kako bi se spriječili dalji sukobi.

Filmska potjera

Njemačka policija poslala je 30 patrola u potragu za ubicama. Policijski helikopter je kružio gradom, a čak su se i teško naoružane specijalne jedinice pridružile potrazi. Pretresene su i zgrade u tom stambenom okrugu, a nađen je i zeleni ranac sa oružjem za koje se pretpostavlja da je korišćeno u zločinu. Automobil iz kojeg je pucano pronađen je u ulici blizu mjesta zločina. Nedaleko od tog mjesta nađen je i automobil sa dvojicom osumnjičenih, starih 27 i 20 godina. Oni su takođe Srbije, a prema pisanju medija, privedene su još četiri osobe iz porodice nesuđenog mladoženje.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender