16. 05. 2021.
Ljubavnom porukom za pomirenje pred početak ispitnog roka

Ljubavnom porukom za pomirenje pred početak ispitnog roka

Ljubavnom porukom za pomirenje pred početak ispitnog roka

Ljubav ima razne puteve ali kažu da uvijek pobijedi na neki način, svoj način. Ipak i za ljubav se treba boriti, dati joj snagu, vjetar u leđa jer sama po sebi ljubav nije dovoljna. Jedna naša čitateljka za svoju se ljubav bori na razne načine, protiv vjetra, protiv gazdarice, čak se spremna boriti i protiv policajaca zbog grafita na nekom javnom zidu.

Ipak odlučla je da se nama javi i preko našeg portala pronađe put do svoje ljubavi, baš pred ispitni rok.

Prenosimo vam poruku u cijelosti.

“Dragi moj,

Da vjetar više ne bi nosio pisma ispred tvoga praga, ili me tvoja gazdarica ne daj bože jurila metlom zbog nekog grafita, ja ti ostavljam ovu poruku ovdje, jer znam da će naći put do tebe, iako ti laptop u pripravnosti nije.

Ako slučajno navratiš u studentski dom, znaj da je tu još uvijek neko tvoj, čeka te.

Molim te, daj mi priliku da ispravim učinjene greške, ispitni rok počinje. Dovoljno je da se javiš i kažeš da je sve OK, i možeš dodati da mi samo sada ove gluposti praštaš i da se to više neće ponoviti. Nećeš valjda dopustiti da ljubav koja se tako nježno rodi, ugine jer smo u različito vrijeme tvrdoglavi, ne poklapaju nam se želje kao ni horoskopski znaci blizancima…

Ne želim da te izgubim, a ti nisi toliko glup da me ispustiš…
Samo još jednu priliku mi pruži, sada kada znam da u ovom ispitnom roku želim za ruku da te držim…”

Jedno je sigurno vjetar ovo pismo neće odnijeti, gazdarica je neće ganjati metlom a i policiji nije ništa sumnjivo, još samo da ljubav pobijedi i ispiti se polože pa je i naša misija uspješna.

(mojKontakt)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender