18. 05. 2021.
15 znakova da je on taj

15 znakova da je on taj

15 znakova da je on taj

Završavate jedno drugom rečenice, dijelite ljubav prema istoj hrani i znate šta ono drugo misli. Ako možete da se prepoznate u sljedećih 15 stavki, definitivno ste našli srodnu dušu!

Misli da ste najbolji u onom što radite

On se divi vašoj kompetenciji i prilično je siguran da biste mogli biti predsjednica svega ako tako odlučite.

Na vašoj je strani, ali će vas prozvati kad treba

Slušaće i složiće se kad se žalite na tog užasnog tipa s posla koji je tražio da mu napravite kafu iako vam je podređeni, ali kad vi ispadnete bezobrazni prema nekom ko to ne zaslužuje, ovaj momak će vam to iskreno reći.

Toleriše vaša sitna ludila i čak misli da su simpatična

Ne mora da misli da ste čudnjikavi na taj presladak način kao Zoi Dešanel, ali da, misli da su vaše čudne osobine slatke i smiješne. Na primjer, neće misliti da ste ludi jer ste platili trenerku mnogo zato što ste vidjeli Điđi Hadid u njoj, na vama izgleda kao nešto za šta je čak i Kanje Vest mislio da je loše za njegovu kolekciju; naprotiv, to će mu biti smiješno. Ako možete zajedno da se smijete čudnim stranama, i svojim i njegovim, čuvajte tog momka.

Zna sve o vašim alergijama

Zna da niste zaista alergični na paradajz, nego ga samo stvarno mrzite i ako paradajz makar i dotakne vaš hamburger, možda se i rasplačete.

Zna vaš jezik ljubavi

Zna na koji način želite da budete voljeni i voli vas baš na taj način. (A i vi radite isto za njega jer ste divna partnerka.)

Misli da ste najljepši na svijetu

On nikada neće reći da druga žena izgleda lošije od vas, ali će vam dati do znanja da misli da ste najljepša žena u krugu od milion kilometara.

Misli da ste pametniji od Ajnštajna

Ako ikada bude učestvovao u nekom kvizu u pabu, sigurno će vas željeti u svom timu, jer zna da ćete doprinijeti. Čak i ako vi sami mislite da ćete znati nešto samo ako postoji i tema o rijalitijima, on je i dalje ubijeđen da ćete razbiti.

Može da vas odglumi u SMS porukama

Vozite i treba vam da pošalje SMS vašoj najboljoj prijateljici i on koristi tačan broj znaka uzvika koji biste i vi koristile? UDAJTE SE ZA NJEGA.

Prema vašem ljubimcu odnosi se kao prema vašem djetetu

On razume da je vaša maca važnjia od sveg novca na svijetu i odnosi se prema njoj baš tako.

Vaši neprijatelji su njegovi neprijatelji

Ako ikad sretne Stefana iz vaše osnovne koji vas je nazvao debelom i onda pojeo vašu čokoladicu, buljiće u njega, zlobno ga gledajući.

Njegovi pokloni su zaista posebni

Ne moraju da budu česti, čak ne moraju ni da se dese na neki određen datum, ali ponekad će vam pokloniti nešto od čega će vam zasuziti oči, jer je u potpunosti znao šta radi. Kao ono kad je zamolio prijatelja da vam naslika medvkeda koji skija unazad na jezeru zamrznute tople čokolade jer stalno sanjate taj bizarni san. Ili kad vam je kupio karte za neki koncert na koji ste priželjkivale da odete a mislili ste da je preskup.

Naučio je kako se svađate

I vi ste naučili kako se on svađa. Pričali ste o tome i sad se manje ili više slažete u vezi sa svađanjem. (Slažete se i kad se radi o seksu pomirenja!)

Imate slična mišljenja o velikoj trojci: religiji, politici i bebama (tj. želite li jednog dana dkecu zajedno)

Ne morate sto posto da mislite identično o baš svemu, niti bi to bilo normalno, ali ove tri stavke su prilično velike, i ako ste se usaglasili o njima, to umnogome olakšava situaciju.

Seksualno ste kompatibilni

Oboje volite iste stvari i podržavate želje onog drugog. Vaša spavaća soba praktično je žurka.

Naprosto imate osjećaj da je to to

Ovo je teško opisati, ali kad osjetite, znaćete. Sve će biti lako i imati smisla. Nećete tražiti način da se izvučete, niti će on. Vas dvoje ste tim i praktično biste mogli da dođete do mira u svijetu – kad ne biste bili zauzeti gledanjem serija i seksom.

(b92)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender