17. 05. 2021.
Mladića iz Prijedora izboli nožem zbog cigarete

Mladića iz Prijedora izboli nožem zbog cigarete

Mladića iz Prijedora izboli nožem zbog cigarete

Policija je uhapsila muškarca zbog sumnje da ima veze sa napadom na Prijedorčanina Vanju Puzigaću (23) koji je juče rano izboden nožem na parkingu bolnice “Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru.

Puzigaću koji je bio sa dvije ženske osobe, dva časa iza ponoći, napala su tri lica.

U CJB Prijedor su rekli da ne mogu da otkrivaju identitet uhapšenog dok god se on ne ispita i utvrdi kakva je njegova uloga u ovom slučaju. Navodeći inicijale kazali su da je  Puzigaća prevezen na hirurgiju prijedorske bolnice gdje je zadržan. Istakli su da je on više puta uboden nožem u nogu, ali da su mu povrede sanirane i nije životno ugrožen.

“Glas Srpske” saznaje da su Puzigaću  napala tri mladića od kojih je jedan navodno narkoman.

– Oni su dok je Puzigaća stajao s djevojkom i prijateljicom   prišli i pitali da li neko od njih ima cigaretu. Puzigaća im je rekao da nemaju što se mladićima nije svidjelo pa je  došlo do svađe a potom i obračuna. Jedan od njih ga je  nožem nekoliko puta ubo u nogu.  Djevojke su počele da vrište i dozivaju u pomoć i to je nagnalo napadače da pobjegnu – rekao je izvor blizak istrazi.

Dodao je da lice koje je policija uhapsila jedan od  napadača i da se provjerava kakva je njegova uloga u krvavom obračunu.

Načelnik CJB Prijedor Radomir Dukić  na konferenciji za novinare, govoreći inicijale napadnutog Puzigaće,  potvrdio je da je napadu prethodila svađa s više osoba.

– U društvu sa V. P. u tom trenutku je bilo više osoba. U jednom trenutku došlo je do svađe i napada. To je sve što sada možemo reći. Policija je pokrenula istragu da se utvrdi ko ga je i zašto izbo – rekao je Dukić.

Istakao je da više detalja ne može da kaže dok se ne završi istraga i otkriju sve okolnosti događaja.

Saznajemo da napadnuti Puzigaća primjeran mladić koji nikada nije imao sukobe s zakonom.

Policija

Prema podacima CJB Prijedor tokom maja je na području ovog centra počinjeno 89 krivičnih djela. Zabilježeno je i 57 slučajeva remećenja javnog reda i mira, dok nije bilo napada kao što je ovaj na Vanju Puzigaću. U prijedorskoj policiji su kazali da su tokom prošlog mjeseca uspjeli da otkriju počinioce 91 odsto krivičnih djela. Ovi rezultati im, kako su rekli dali nadu da će i vinovnici napada na Puzigaću biti uskoro otkriveni i uhapšeni.

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender