16. 05. 2021.
Pucnjava na nastupu repera iz BiH, troje ranjeno

Pucnjava na nastupu repera iz BiH, troje ranjeno

Pucnjava na nastupu repera iz BiH, troje ranjeno

Tri osobe ranjene su iz vatrenog oružja protekle noći kod splava na Novom Beogradu, od kojih su dvije lakše, a jedna teže povrijeđena.
Po pozivu u 02:45 sati, jedna ljekarska ekipa je mušku osobu koja je tom prilikom povrijeđena prevezla na VMA, dok je druga ekipa u istu ustanovu prevezla povrijeđenu žensku osobu, a treća, transportna ekipa je iz Urgentnog centra do VMA prebacila treću povrijeđenu osobu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U pucnjavi su ranjeni tatu majstor iz Žarkova, Miloš Stevanović, reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob i nepoznata djevojka, javljaju beogradski mediji.

Tatu majstor upucan nekoliko puta u noge, leđa i jednom u kuku, dok je reper Vuk Mob upucan jednom, a nepoznata djevojka je u pucnjavi zadobila prostrijelnu ranu na nozi. Nju je pogodio zalutali metak koji je napadač ispalio na drugove Stevanovića i Gojkovića.

Pucnjavi je prethodilo koškanje između dvojice ranjenih mladića i dvojice nepoznatih na splavu. Obezbjeđenje kluba je zbog toga svu četvoricu mladića izbacilo sa splava, nakon čega je došlo do obračuna.

Napadači su nakon pucnjave pobjegli sa lica mesta i policija traga za njima.

Na splavu “Shake and shake” sinoć su nastupali reper iz BiH Jala i Đus, a kako piše “Blic” ranjeni mladići su došli kako bi ih podržali jer se sa njima i privatno poznaju.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender