16. 05. 2021.

Čubrilović: DNS će podržati Radojičića

Potpredsjednik DNS-a Nedeljko Čubrilović rekao je da će ova stranka podržati Igora Radojičića kao zajedničkog koalicionog kandidata za gradonačelnika Banjaluke.

“Podržaćemo Radojičića, kao zajedničkog koalicionog kandidata, dok će se o ostalim kandidatima koalicije SNSD, DNS i SP za gradonačelnike i načelnike gradova i opština razgovarati u narednom periodu, kada će biti poznata i imena kandidata za ove funkcije”, rekao je Čubrilović za Radio Republike Srpske. Govoreći o prodaji rudnika “Ljubija”.

Čubrilović, koji je i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, je naglasio da će biti traženo najracionalnije rješenje, prihvatljivo za sve. On je napomenuo da bi trebalo da bude održana i posebna skupštinska sjednica na kojoj će se raspravljati o popisu stanovništa u BiH.

“Kolegijum Narodne skupštine zasjeda u ponedjeljak, 20. juna, kada će biti određen termin održavanja posebne sjednice. Moj prijedlog je da pitanje popisa odmah ide na dnevni red prije 12. redovne sjednice, koja će biti nastavljena 21. juna”, dodao je Čubrilović.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender