17. 05. 2021.
Nekada zaštitno lice Plazma keksa, danas seks-bomba! (FOTO, VIDEO)

Nekada zaštitno lice Plazma keksa, danas seks-bomba! (FOTO, VIDEO)

Nekada zaštitno lice Plazma keksa, danas seks-bomba! (FOTO, VIDEO)

Aleksandra Nedošan zvana Bambika izrasla je u djevojku za kojom danas uzdišu mnogi muškarci. Dugogodišnje zaštitno lice Plazma keksa iz Kikinde izrasla je u pravu seks-bombu

Aleksandra Nedošan zvana Bambika izrasla je u djevojku za kojom danas uzdišu mnogi muškarci.

Dugogodišnje zaštitno lice plazma keksa iz Kikinde izrasla je u pravu seks-bombu. Ova ljepotica iz Kikinde se nedavno pojavila u spotu kikindske grupe “Vanya con Trios” za pjesmu “Lavirint” i pobrala brojne pohvale na račun svog fizičkog izgleda.

Oni koji godinama nisu vidjeli Bambiku odmah su prokomentarisali da je djevojčica koje se sjećaju kao slatke plavuše danas prava zavodnica za kojom uzdišu brojni muškarci. Aleksandra priznaje da joj prijaju takvi komplimenti.

bambi sada

“Brinula sam šta će mi buduća svekrva, majka mog momka, reći zbog provokativnih scena iz spota. Ali i moj momak i njegova mama su ponosni na mene. Prijaju mi komplimenti, ali imam jasnu granicu. U tom spotu je sve urađeno sa ukusom. Dobro smo se zabavljali na snimanju. Nikad se ne bih skidala gola, to me ne interesuje”, kaže Nedošanova.

Lijepa plavuša ističe da ima punu podršku svog budućeg muža.

“Moj dečko se zove Bogdan Majstorović i zajedno smo tri godine. Ponosan je na mene i podržava me u svemu što radim. Nema ni govora o tome da mi je zamjerio što sam snimila provokativne scene u spotu. Nije prisustvovao snimanju, ali je zvao nekoliko puta da vidi kako ide”, iskrena je Aleksandra.

Bambika otkriva da joj je popularnost preko noći donijela ogromne pare, zahvaljujući kojima su majka Radojka i otac Aleksandar započeli privatni biznis.

“To su bile baš velike pare početkom 2000. godine. Moji roditelji su od “plazme” otvorili privatnu optičarsku radnju. Glavna nagrada koju sam tada dobila za pobjedu na konkursu za zaštitno lice bila je odlična. Kasnije su mi plaćali i fotografisanje za kalendare. Za rođendane, Božić, Vaskrs, iz kompanije su mi slali po 50 kilograma slatkiša. Oblačili su me u najboljim dječijim radnjama, tako da sam sa samo pet godina uspjela mnogo toga da olakšam mami i tati”, kaže Aleksandra.

(informer)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender